Economie en Recht

Binnen dit programma combineer je Rechtsgeleerdheid of Fiscaal Recht, met Economie en Bedrijfseconomie, IBEB of Fiscale Economie. Je vindt hier een voorbeeld van een studiepad dat een dubbelstudent Economie en Rechtsgeleerdheid kan lopen. Ook vind je hier een voorbeeld van een studiepad voor dubbelstudenten Economie en Fiscaal Recht. 

Klik de links voor de academische kalender van de Erasmus School of Economics en de Erasmus School of Law in 2023-2024.

Voor informatie over welke vakken je dient te halen en in welke cluster jouw vakken vallen (relevant voor de compensatieregelingen) bekijk je hier alle curriculums van de studies aan de ESE.

Let op, bij alle vakken die gevolgd worden aan de Erasmus School of Law geldt dat een resultaat 6 jaar geldig blijft. Binnen die tijd dient dus de bachelor of master te worden afgerond, anders komen de behaalde resultaten mogelijk te vervallen en moeten de desbetreffende vakken dus mogelijk opnieuw worden gevolgd.

Bachelorjaar 1

        

Bachelorjaar 2

    

Bachelorjaar 3

    

Dit jaar bestaat uit veel keuzeruimte. Je kunt kiezen uit een combinatie van de onderstaande bezigheden, maar dient in ieder geval een seminar te volgen en scriptie te schrijven.

Ook kun je een bestuursjaar doen bij In Duplo. Meer informatie daarover vind je hier.

   

   

Sluiten