Alumni

In Duplo focust zich naast haar leden ook op haar alumni. Hieronder worden enkele evenementen toegelicht.

Voor afstuderende leden wordt elk jaar de Slotceremonie georganiseerd. De Alumnicommissie organiseert traditioneel samen met programma-coördinatoren prof. mr. dr. Louis Visscher en mr. Mark de Mooij, en de Decanen van de faculteiten, een leuke avond voor de nieuwe alumni. Daarnaast is professor Jan-Peter Balkenende, zelf ook ooit dubbelstudent, al enkele jaren met vol enthousiasme avondvoorzitter van deze ceremonie geweest.

Ook wordt elk jaar het oud-bestuurderendiner georganiseerd waar vele oud-In Duplo bestuurders elkaar weer ontmoeten. Met bijna 120 oud-bestuurders wordt op elke eerste vrijdag van oktober genoten van de mooie verhalen en vriendschappen die In Duplo heeft voortgebracht.

Daarnaast wordt elk jaar Fit for the Future georganiseerd. In 2021 vertelden Jan-Willem van Putten, Maurit de Vries en Martijn de Haas over hun loopbaan en welke keuzes ze daarbij hebben gemaakt. In 2020 deelden Vincent Karremans en Mathijs van Meer hun verhalen en ervaringen als mr.drs.-student en -alumnus. In 2019 waren de sprekers Anne Wilschut, Bart van Heeswijk & Edwin van 't Pad. In 2018 waren de sprekers Jan-Kees de Jager, Roxana Bos-Schepers en Tessa Rozendal.

Tevens wordt aan het eind van elk collegejaar een alumni-eindactiviteit georganiseerd door de Alumnicommissie.

Verder worden meerdere keren per jaar Ex Duplo borrels georganiseerd. Hier komen alumni van de studieprogramma's samen om elkaar sinds tijden weer te zien, nieuwe vriendschappen te creëren en te netwerken.

Vragen? De Alumnicommissie organiseert alumni-evenementen. De Secretaris houdt zich bezig met alumnizaken binnen In Duplo en is tevens bestuurder bij alumnivereniging Ex Duplo.

Sluiten