Alumni

In Duplo focust zich naast haar leden ook op haar alumni. Hieronder worden enkele evenementen toegelicht.

Voor afstuderende leden wordt elk jaar de Slotceremonie georganiseerd. Hier zal de Alumnicommissie traditioneel samen met programma-coördinator prof. mr. dr. Louis Visscher, en de Decanen van de faculteiten, en leuke avond voor de nieuwe alumni organiseren. Daarnaast is professor Jan-Peter Balkenende, zelf ook ooit dubbelstudent, al enkele jaren met vol enthousiasme dagvoorzitter van deze ceremonie geweest.

Ook wordt elk jaar wordt het oud-bestuurderendiner georganiseerd waar vele oud-In Duplo bestuurders. In 2020 kende In Duplo een speciale Lustrumeditie van het oud-bestuurderendiner. Met bijna 60 oud-bestuurders is genoten van de mooie verhalen en vriendschappen die In Duplo gemaakt heeft.

Daarnaast wordt elk jaar Fit for the Future georganiseerd. In 2020 deelden Vincent Karremans, Matthijs van Meer en Inge van Marsbergen hun verhalen en ervaringen als mr.drs.-student en -alumnus. In 2019 waren de sprekers Anne Wilschut, Bart van Heeswijk & Edwin van 't Pad. In 2018 waren de sprekers: Jan-Kees de Jager, Roxana Bos-Schepers en Tessa Rozendal.

Tevens wordt aan het eind van elk collegejaar een alumni eindactiviteit georganiseerd door de Alumnicommissie.

Verder worden meerdere keren per jaar Ex Duplo borrels georganiseerd. Hier komen alumni van de studieprogramma's samen om elkaar sinds tijden weer te zien, nieuwe vriendschappen te creëren en te netwerken.

Vragen? De Alumnicommissie organiseert alumni-evenementen. De Secretaris houdt zich bezig met alumnizaken binnen In Duplo en is tevens bestuurder bij alumnivereniging Ex Duplo.

Sluiten