Fit for the Future

Fit for the Future geeft huidige dubbelstudenten een kijkje in het leven ná de studie. Alumni vertellen over hun loopbaan en bijbehorende keuzes en lessen. De studenten kunnen al hun vragen stellen. Alles om de dubbelstudent fit for the future te maken!

Fit for the Future 2021

Vrijdag 12 februari vindt het jaarlijkse Fit for the Future evenement live vanuit het Erasmus Paviljoen theater plaats! 

Tijdens deze avond geven alumni uit diverse sectoren jou een inkijkje in het leven na de studie. Welke richtingen zijn zij opgegaan? Waar werken ze nu? Hoe hebben zij hun loopbaan tot nu toe ervaren?

Onze enthousiaste sprekers zijn er klaar voor om jullie een virtueel inkijkje te geven in hun loopbaan. 

Jan-Willem van Putten

Jan-Willem heeft veel ervaring in de consultancy sector: hij heeft onder meer als social impact consultant in Botswana gewerkt en gewerkt bij EY Parthenon. Daarna heeft hij samen met twee anderen, waaronder nog een alumnus van de dubbelstudie, The Next School opgericht. Sindsdien heeft Jan-Willem als Serial Social Entrepeneur verschillende maatschappelijke initiatieven opgezet en functies bekleed waarin hij de maatschappij helpt. Jan-Willem is op dit moment onder meer directeur van Effectief Altruïsme. 

Maurit de Vries Robles - Kroon

Maurit de Vries Robles - Kroon werkt in Frankfurt bij de Europese Centrale Bank als Team Lead - Banking Supervision. Hiervoor is zij onder andere ook policy advisor geweest bij De Nederlandsche Bank, heeft ze als Legal Counsel gewerkt bij ING en is ze ook werkzaam geweest in de juridische sector, bij Stibbe.

Martijn de Haas

Martijn de Haas werkt nu als Director Corporate Finance en M&A bij ING Corporate Finance. Daarnaast heeft Martijn meerdere toezichthoudende functies binnen maatschappelijke organisaties, waaronder in zorg en onderwijs en bij Erasmus Sport. In het verleden heeft hij onder meer gewerkt bij Robeco als Financial Advisor en is hij Statenlid geweest bij provincie Zuid-Holland.

Dagvoorzitter: Luuk Teeuwen

Met Luuk Teeuwen (de voorzitter van alumnivereniging Ex Duplo) als dagvoorzitter en deze interessante alumni belooft Fit for the Future wederom een mooie en inspirerende avond te worden!

 

Vorige edities:

Fit for the Future 2020

Fit for the Future 2020 vond op 6 maart plaats in Hotel New York.

Vincent Karremans

Je kunt Vincent kennen als Fractievoorzitter van de Rotterdamse VVD, waarvoor hij in de Rotterdamse gemeenteraad zit. Daarnaast heeft hij, tijdens het afronden van zijn masters Financial Economics en Ondernemingsrecht, in 2011 de online netwerk-site Magnet.me opgericht. Magnet.me is ondertussen uitgegroeid tot een bedrijf dat meer dan 250.000 studenten verbindt aan 4.500 bedrijven en tegenwoordig ook young-professionals helpt bij het zoeken van een nieuwe baan.

Mathijs van Meer

Mathijs heeft de masters financieel recht en financiële economie succesvol afgerond. Na zijn stage op de M&A afdeling bij de Brauw Blackstone Westbroek, is Mathijs inmiddels al zes jaar werkzaam als investment manager op de mid-market private equity afdeling bij Gilde equity management. 

Inge van Marsbergen

Inge al tien jaar werkzaam als advocaat bij HVG Law en gespecialiseerd in het algemeen verbintenissenrecht, ondernemingsrecht en huurrecht. Daarnaast heeft zij stage gelopen op de afdeling Legal bij zowel Deloitte en Houthoff. Je kunt Inge misschien ook kennen als oprichtster van Ex Duplo.

Fit for the Future 2019

Fit for the Future 2019 vond op 25 januari plaats in Hotel New York.

Anne Wilschut

Anne Wilschut heeft in 2005 succesvol het mr. drs.-programma afgerond en heeft onder andere cum laude zijn master ondernemingsrecht behaald. Hij is direct gestart als trainee bij ING en is vervolgens doorgestroomd naar counsel legal en Business Manager bij ING investment. Een baan bij Nationale Nederlanden wachtte op hem waarbij hij onder andere heeft geholpen met de fusie met BeFrank waarbij hij momenteel werkzaam is als directievoorzitter. BeFrank beheert 1,24 miljard aan beleggingen en staat bekend als een moderne pensioenmaatschappij dat het pensioen voor werknemers van vele bedrijven regelt. Anne Wilschut heeft veel ervaring en kennis op het gebied van investment en pensioenen. 

Bart van Heeswijk

Na een studietijd met onder andere een bestuursjaar bij de EFR, heeft Bart zijn dubbelstudie afgesloten met EMLE en een master Corporate Law. Na het afsluiten van zijn studie is hij in de rechtenwereld terechtgekomen. Inmiddels is hij alweer vijf jaar werkzaam bij de Brauw Blackstone Westbroek waar hij op dit moment deel uitmaakt van de afdeling Corporate M&A als senior associate. Hij houdt zich voornamelijk bezig met het adviseren van grote multinationals en private-equityfirma’s bij fusies en overnames, het ondernemingsrecht en contractenrecht. Daarnaast heeft hij ook veel ervaring in het Nederlandse en Europese mededingingsrecht en adviseert dan ook vele cliënten bij het aangaan van contractuele relaties op het gebied van het mededingingsrecht en vertegenwoordigt en adviseert klanten bij kartelvorderingen.

Edwin van ’t Pad

Tijdens zijn studie heeft Edwin zeker niet stil gezeten en was er al een grote interesse in de buitenlandse politiek. Drie jaar geleden was hij klaar met studeren en had een behoorlijke hoeveelheid internationale ervaring opgedaan door vele deelnames aan commissies en besturen die allemaal betrekking hebben op de buitenlandse ministeries, politiek en op het gebied van rechten Inmiddels is hij al ruim twee jaar werkzaam bij de Palestijnse Missie in Den Haag, de ambassade van Palestina in Nederland.

Sluiten