• CMS

Fit for the Future

Fit for the Future 2018

Hét vervolg op het succesvolle jaarlijkse evenement in Hotel New York voor mr.drs.-studenten om in contact te komen met mr.drs.-alumni met verschillende loopbanen en het leven na de studie. Tijdens dit evenement zullen drie alumni spreken over hun ervaringen als student aan de Erasmus Universiteit en als werknemer bij de bedrijven waar zij nu werkzaam zijn. Daarbij zullen zij ook spreken over welke keuzes zij hebben gemaakt om te komen waar ze nu staan en hoe deze keuzes tot stand zijn gekomen tijdens hun studententijd. Dit jaar wordt het evenement in een nieuw jasje gestoken met inspirerende sprekers en meer ruimte voor vragen. Daarnaast zal het ook mogelijk zijn om tijdens de borrel met meerdere alumni te spreken over hun keuzes, Ex Duplo zal zich bij de borrel omstreeks half 10 voegen. 

Meld je aan voor het evenement, er is slechts beperkt plaats!

Tot op heden zijn de volgende alumni bekend gemaakt die zullen gaan spreken tijdens dit evenement op 26 januari a.s.:

  • Jan Kees de Jager, voormalig minister van Financiën en huidig CFO van KPN.
    • Hij studeerde Economie & Rechten aan de Erasmus Universiteit terwijl hij met een studievriend tegelijkertijd een succesvolle startup opzette. Werd vervolgens minister van Financiën en is nu CFO van KPN. Hij komt naar Hotel New York om ons mee te nemen in zijn verschillende ervaringen als ondernemer, bestuurder en CFO van een beursgenoteerde onderneming. In de loop der jaren heeft hij een zeer interessante C.V. opgebouwd en de vele kennis kan hij met de studenten delen.
  • Roxana Bos-Schepers, Senior Manager Tax bij EY.
    • Gedurende haar lange carrière in de fiscale wereld heeft Roxana zich opgewerkt tot Senior Manager Tax bij EY. Roxana komt op 26 januari speciaal voor studenten met fiscale interesses naar Hotel New York om haar ervaringen te delen.
  • Tessa Rozendal, M&A advocaat bij Houthoff.
    • Zij combineerde haar dubbelstudie met tal van nevenactiviteiten. Zo was Tessa in 2007 Secretaris bij In Duplo en maakte zij een jaar later deel uit van het bestuur van studentenvereniging SSR. Nu werkt zij alweer bijna vijf jaar bij Houthoff als M&A advocaat, een baan waarbij zij nog elke dag haar opgedane economische en juridische kennis kan toepassen.
Sluiten