Fit for the Future

Fit for the Future 2019

Hét vervolg op het succesvolle jaarlijkse evenement in Hotel New York voor mr.drs.-studenten om in contact te komen met mr.drs.-alumni met verschillende loopbanen en het leven na de studie. Vrijdagavond 25 januari zullen drie alumni spreken over hun ervaringen als student aan de Erasmus Universiteit en als werknemer bij de bedrijven waar zij nu werkzaam zijn. Daarbij zullen zij ook spreken over welke keuzes zij hebben gemaakt om te komen waar ze nu staan en hoe deze keuzes tot stand zijn gekomen tijdens hun studententijd. Dit jaar zal er tevens weer veel ruimte zijn voor vragen. Daarnaast zal het ook mogelijk zijn om tijdens de borrel met meerdere alumni te spreken over hun keuzes, Ex Duplo zal zich bij de borrel omstreeks half 10 voegen. 

Meld je hier aan voor het evenement, er is slechts beperkt plaats!

Onze eerste spreker van Fit for the Future is niemand minder dan Anne Wilschut! Anne Wilschut heeft in 2005 succesvol het mr. drs.-programma afgerond en heeft onder andere cum laude zijn master ondernemingsrecht behaald. Hij is direct gestart als trainee bij ING en is vervolgens doorgestroomd naar counsel legal en Business Manager bij ING investment. Een baan bij Nationale Nederlanden wachtte op hem waarbij hij onder andere heeft geholpen met de fusie met BeFrank waarbij hij momenteel werkzaam is als directievoorzitter. BeFrank beheert 1,24 miljard aan beleggingen en staat bekend als een moderne pensioenmaatschappij dat het pensioen voor werknemers van vele bedrijven regelt. Anne Wilschut heeft veel ervaring en kennis op het gebied van investment en pensioenen. 

Onze tweede spreker is Bart van Heeswijk. Na een studietijd met onder andere een bestuursjaar bij de EFR, heeft Bart zijn dubbelstudie afgesloten met EMLE en een master Corporate Law. Na het afsluiten van zijn studie is hij in de rechtenwereld terechtgekomen. Inmiddels is hij alweer vijf jaar werkzaam bij de Brauw Blackstone Westbroek waar hij op dit moment deel uitmaakt van de afdeling Corporate M&A als senior associate. Hij houdt zich voornamelijk bezig met het adviseren van grote multinationals en private-equityfirma’s bij fusies en overnames, het ondernemingsrecht en contractenrecht. Daarnaast heeft hij ook veel ervaring in het Nederlandse en Europese mededingingsrecht en adviseert dan ook vele cliënten bij het aangaan van contractuele relaties op het gebied van het mededingingsrecht en vertegenwoordigt en adviseert klanten bij kartelvorderingen.

Onze laatste spreker is Edwin van ’t Pad. Tijdens zijn studie heeft Edwin zeker niet stil gezeten en was er al een grote interesse in de buitenlandse politiek. Drie jaar geleden was hij klaar met studeren en had een behoorlijke hoeveelheid internationale ervaring opgedaan door vele deelnames aan commissies en besturen die allemaal betrekking hebben op de buitenlandse ministeries, politiek en op het gebied van rechten Inmiddels is hij al ruim twee jaar werkzaam bij de Palestijnse Missie in Den Haag, de ambassade van Palestina in Nederland.

Sluiten