Slotceremonie

De Slotceremonie is hét moment om de afgestudeerden van de dubbelstudie in het zonnetje te zetten. Naast de grote uitreikingen verdient de dubbelstudent na die jaren studeren een persoonlijk moment om met mede-afgestudeerden terug te kijken op een bijzondere studietijd.

De Slotceremonie wordt jaarlijks georganiseerd door de Alumnicommissie. Als sprekers zijn onder meer Louis Visscher (programma coördinator van de dubbelstudie Economie en Recht) en de decanen van de faculteiten aanwezig. Jan-Peter Balkenende is traditiegetrouw de dagvoorzitter. 

 

Slotceremonie 2022-2023
Op 2 november 2022 heeft de jaarlijkse Slotceremonie weer plaatsgevonden. Het werkende leven had de meeste aanwezige afgestudeerden al in zijn greep. Op deze avond konden de afgestudeerden echter speciaal terugblikken op hun succesvolle studententijd met niemand minder dan Louis Visscher, Maarten Verbrugh (ESL), Brigitte Hoogendoorn (ESE) en Myra van Esch (RSM). De gehele ceremonie werd voorgezeten door dhr. Jan Peter Balkenende. De afsluiting van de avond geschiedde in de vanouds herkenbare Smitse en bewees een succes te zijn. Bij deze willen wij de afgestudeerden allemaal nogmaals feliciteren en veel geluk wensen in de uitvoering van hun ambitieuze plannen! Foto’s van de Slotceremonie zijn vanaf nu hier te bewonderen.

Slotceremonie 2021-2022
De Slotceremonie van 2021-2022 vond plaats op 12 april 2022 in de Senaatszaal op de mooie Rotterdamse campus. Dhr. Jan Peter Balkenende was aanwezig als dagvoorzitter, programmacoördinator Louis Visscher en vicedecanen Michel van der Wel (ESE) en Maarten Verbrugh (ESL). De aanwezige alumni werden in bijzijn van hun familie en/of vrienden in het zonnetje gezet met een certificaat, tombstone en een roos. De avond werd uiteraard afgesloten met een borrel! Dank aan de alumni, sprekers, dagvoorzitter en natuurlijk de Alumnicommissie!

         

Slotceremonie 2020-2021
De Slotceremonie van 2020-2021 heeft op een aangepaste manier plaatsgevonden en werden de afgestudeerden letterlijk in het zonnetje gezet. Vlakbij de Euromast in het park stonden meerdere stands bemand door de Alumnicommissie en het bestuur waar de afgestudeerden onder andere hun certificaat, tombstone en een leuk pakket konden ophalen bij stands. Hier kregen zij ook een videobericht en een geschreven boodschap van de decanen, Louis Visscher en Jan Peter Balkenende mee.


Sluiten