De Brauw Blackstone Westbroek

Over De Brauw Blackstone Westbroek

De Brauw. Een advocatenkantoor dat met cliënten mee de wereld overgaat en ze helpt, waar zij ook actief zijn. Onze advocaten, fiscalisten en notarissen zijn op hun best als ze werken aan multidisciplinaire internationale zaken die ertoe doen. Dit gebeurt in brede teams en met een helder doel: cliënten op hoog niveau adviseren op het gebied van corporate, litigation en regulatory. De Brauw legt al meer dan 145 jaar de lat hoog als het gaat om kwaliteit, innovatie en ontwikkeling. En daarom zijn we continu op zoek naar nieuwe talenten die ons kunnen versterken en vernieuwen. 

Over De Brauw 

De Brauw is een internationaal advocatenkantoor dat meer dan 70% van de hoofdkantoren van multinationals in Nederland adviseert. Bij De Brauw werken circa 650 werknemers in Amsterdam, Brussel, Frankfurt, Londen, Shanghai en Singapore.

Oriënteren

Een goede manier om kennis te maken met De Brauw is het lopen van een studentstage. Wij hebben op iedere sectie plaats voor studenten (advocatuur, notarieel en fiscaal) en je draait dan acht weken volledig mee. Je kunt een tijdje als studerend medewerker bij De Brauw werken, of meedoen aan een van onze Business Courses. Zo’n Business Course is niet alleen een sociaal evenement, maar je leert er ook echt van. En je kunt ons natuurlijk ook ontmoeten op beurzen, banenmarkten en congressen in het hele land. 

De Brauwerij

De Brauw gelooft in constante ontwikkeling van haar advocaten, notarissen en fiscalisten, en dat start in De Brauwerij. Alle stagiaires beginnen in deze aparte sectie waarin ze namens hun eigen cliënten helemaal zelfstandig zaken behandelen. Je leert er alle facetten van het vak in de praktijk. Natuurlijk krijg je daarbij volop hulp en begeleiding. Iedereen die De Brauwerij heeft gedaan is razend enthousiast: “Ik moest direct aan de slag, en daardoor heb ik in die zes maanden Brauwerij meer geleerd dan tijdens m’n studie”. 

Na de Brauwerij 

Ook na De Brauwerij bieden wij een uitgebreid en doorlopend opleidingsaanbod met cursussen en trainingen, zowel inhoudelijk als qua ontwikkeling van vaardigheden. Bij De Brauw houdt jouw opleiding dus nooit op. Verder vinden wij het belangrijk dat kantoorgenoten ervaring opdoen in het buitenland. Afhankelijk van je voorkeur en de beschikbare plaatsen kan dat bij onze vestigingen in Brussel, Frankfurt, Londen, Shanghai of Singapore. En regelmatig worden kantoorgenoten gedetacheerd bij cliënten, of werken ze een periode bij een van onze bevriende advocatenkantoren in het buitenland. 

Interesse?

Neem contact op met Lisanne van Baaren! 
T +31 20 577 1748 | M +31 6 8207 1267 | E Lisanne.vanBaaren@debrauw.com
P.O. Box 75084  |  1070 AB  Amsterdam |  Claude Debussylaan 80  |  The Netherlands

Sluiten