Studiereis Jakarta

Studiereis Jakarta
Datum:  donderdag 2 mei 2024 tot maandag 13 mei 2024

Na het grote succes van Panama vorig jaar, is het tijd om dit te gaan overtreffen met de nieuwste editie van de Studiereis! Dit is een reis voor derdejaars en ouder waarin zij zowel op formeel als informeel gebied kennis maken met een ander land, cultuur en maatschappij. Voorafgaand aan de reis, verdiep je je samen met de rest van deelnemers in een specifieke onderzoeksvraag gericht op de maatschappelijke kant van het desbetreffende land. Ter ondersteuning van dit onderzoek worden meerdere formele onderzoeken georganiseerd, ofwel in Nederland ofwel op locatie van de reis. 

Dit jaar reizen we af naar het mooie Jakarta in Indonesië. Ben jij helemaal klaar voor de evaring van je leven? Dan kan je via dit formulier solliciteren op een plekje binnen deze Studiereis. Onderstaand vind je alle belangrijke informatie op een rijtje.

 

Wat moet je weten?

  • Locatie: Jakarta, Indonesië
  • Data: 2-13 mei 
  • Eigen bijdrage: €549 + €50 borg*
  • Onderzoeksvraag: Wat zijn de uitdagingen en kansen waarmee Indonesië wordt geconfronteerd in de huidige economische en juridische samenstelling?
  • Aanmeldingen open t/m 10 december 23:59 uur.
  • Benodigd voor aanmeldingen: CV + sollicitatiegesprek
  • De reis is open voor derdejaars en ouder

* Dit jaar introduceren wij het borgsysteem. Dit houdt in dat je in eerste instantie de borg (à €50) betaalt. Deze borg kun je in de loop van het jaar terugverdienen door middel van aanwezigheid bij drie formele evenementen. Over welke evenementen dit gaat, volgt snel meer informatie

 

Ben jij enthousiast geworden over de Studiereis? Je kan via dit formulier solliciteren op een plekje op de reis. Je dient hiertoe je CV te uploaden. Op basis hiervan zal je vervolgens worden uitgenodigd op een sollicitatiegesprek waarin je jouw motivatie nader kan toelichten. 

Mocht je verdere vragen hebben, kan je deze natuurlijk stellen aan de Reiscommissie via studytrip@induplo.nl of de Commissaris Interne Zaken (Laura Muller) via intern@induplo.nl. Wij zien je sollicitatie met belangstelling tegemoet!

Sluiten