Lidmaatschap

Lid worden van In Duplo is een toevoeging aan je studententijd. Als lid van In Duplo doe je meer dan alleen maar in de collegebanken zitten. In Duplo organiseert veel sociale activiteiten, zoals borrels, een jaarlijks pooltoernooi, een sportactiviteit, een winteractiviteit, een feest en nog veel meer. Dit is de ideale gelegenheid om je medestudenten beter te leren kennen.

Ook helpt In Duplo je op weg met je professionele carrière. In Duplo organiseert veel bezoeken aan de vooraanstaande bedrijven van Nederland. Zo kan jij al vroeg kennis maken met toekomstige werkgevers en je oriënteren op de arbeidsmarkt. Daarnaast organiseert In Duplo in samenwerking met bedrijven formele trainingen en workshops, waarin jou alles wordt bijgebracht op het gebied van professionele vaardigheden om jezelf te ontplooien.

Voor de mensen die zich nog verder willen ontwikkelen kent In Duplo een groot aantal commissies waarin jij je kan inzetten voor de vereniging, ook voor de aankomende eerstejaars student zoals jij. Naast alle gezelligheid die dit met zich mee brengt, leer je hier veel van en is het een goede toevoeging op je CV.

Tot slot word je als lid van In Duplo ook lid van de Economische Faculteitsvereniging Rotterdam en de Juridische Faculteitsvereniging Rotterdam, of de RSM Study Association Rotterdam en de Juridische Faculteitsvereniging Rotterdam. Hierdoor kan je onder andere op voordelige wijze je studieboeken aanschaffen. 

Lid worden

Inschrijven kan door middel van dit formulier.

Uitschrijven kan hier.

Sluiten