• Loyens & Loeff

Reiscommissie

De Reiscommissie is, onder leiding van de Commissaris Interne Zaken, verantwoordelijk voor het organiseren van de eerstejaarsreis en de studiereis. De eerstejaarsreis is een reis waarbij een groep eerstejaarsstudenten naar een stad in Europa afreist. Hier hebben de eerstejaarsstudenten de kans om met elkaar en met In Duplo kennis te maken. De studiereis richt zich op ouderejaarsstudenten, dit zijn derdejaarsstudenten en ouder. Hierbij gaat In Duplo naar een locatie buiten Europa. De afgelopen jaren heeft In Duplo de visie ontwikkeld om de studiereis formeler te maken. De Reiscommissie zal samen met de Commissaris Interne Zaken ervoor zorgen dat de studiereis naast dit formele karakter ook erg gezellig en interessant wordt.

Het eerstejaarsweekend had dit jaar als bestemming Gent. Samen met een groep van 40 enthousiaste eerstejaarsstudenten heeft de reiscommissie een onvergetelijk weekend neergezet.  

Dit jaar is de bestemming van de studiereis de hoofdstad van Taiwan: Taipei. De studiereis zal plaatsvinden van 25 april tot 6 mei. In de voorbereiding op de studiereis zal een case uitgewerkt worden voor Kraft Heinz op het gebied van privacy. 

Contact

studytrip@induplo.nl

Reiscommissie 2017-2018

De Reiscommissie 2017-2018 bestaat (v.l.n.r.) uit: Wybe Wildenbeest, Lizzy Bos, Kyra Hanemaayer en Denise Meulenberg

 

Sluiten

Inloggen