• Loyens & Loeff

Marketingcommissie

De Marketingcommissie

De Marketingcommissie is een van de meest diverse commissies van In Duplo. Allereerst houdt zij zich natuurlijk bezig met wat uit haar naam voortvloeit: de marketing. Onder de leiding van de secretaris en in samenwerking met andere commissies en bestuursleden ontwerpt de marketingcommissie al het promotiemateriaal van de vereniging, van posters tot banners. Verder denkt de commissie actief mee over de marketingstrategie van de grote evenementen van In Duplo, zoals Meet The Lawyers en In Discussio, en ondersteunen zij de betreffende commissies bij het opstellen van een marketingplan.

Buiten de marketing organiseert de Marketingcommissie ook alle charity gerelateerde activiteiten. Wij zetten ons als In Duplo op drie manieren in voor de samenleving. Allereerst hebben we het Charity Consulting project. Bij dit project verlenen we strategisch advies aan kleine stichtingen in Rotterdam die moeite hebben met een scala aan problemen, zoals subsidiëring, marketing en diversiteit. We faciliteren in dit kader ook trainingen en ontwikkeltrajecten aan onze consultants. Zo kunnen ervaren consultants zelf projecten gaan managen en ervaring opdoen met het leiden van een consultingteam.

 Ten tweede helpen we mee bij het organiseren van de Erasmus Charity Run. Deze hardloopwedstrijd, die plaatsvindt tijdens de NN Marathon van Rotterdam, wordt vanuit de Erasmus Universiteit georganiseerd om geld op te halen voor het Erasmus Education Fund. Dit fonds faciliteert studiebeurzen voor ambitieuze studenten met een kansarme achtergrond. Bij het organiseren van deze wedstrijd houden wij ons bezig met verschillende werkstromen, zoals de hardloopclinics, die voorafgaand aan de wedstrijd worden gegeven, en het organiseren van de feestelijke prijsuitreiking en overhandiging van de cheque.

Contact

consulting@induplo.nl

De Marketingcommissie 2016-2017

De Marketingcommissie 2016-2017 bestaat uit (v.l.n.r.): Eugénie de Jong, Rianne van der Horst Jansen, Bas Westerhof en Pascal Janssen

Sluiten

Inloggen