Eurekaweekcommissie

Eurekaweekcommissie

Vanaf maandag 30 januari kun je solliciteren voor een heuse In Duplo primeur: de halfjaarlijkse Eurekaweekcommissie! Heb jij altijd al een commissie willen doen en ben je het komende halfjaar beschikbaar? Wacht dan niet langer en meld je vooral aan! Als lid van de Eurekaweekcommissie treed je toe tot de immer gezellige groep actieve leden van In Duplo. Je kan zelfs al mee op actievenweekend van 3 t/m 5 maart, dus houd deze data vooral vrij als je solliciteert. Ook zal je tijdens het commissiejaar een In Duplo Eurekaweek polo ontvangen, zodat je tijdens (en na) de Eurekaweek goed herkenbaar bent!

De looptijd van de Eurekaweekcommissie is van begin maart tot medio september, waarbij de Eurekaweek natuurlijk het hoogtepunt van de commissie is. Deze is van 21 t/m 24 augustus 2023, dus we verwachten wel dat je hierbij volledig aanwezig kan zijn. De werkdruk van de commissie is in het begin 2-4 uur, waarbij dit later naar verwachting zal toenemen tot 4-6 uur per week. Tijdens de Eurekaweek zelf ben je uiteraard nog wel wat meer tijd kwijt.

De voorzitter zal de verantwoordelijke bestuurder zijn voor de Eurekaweekcommissie. De werkzaamheden omvatten onder andere het organiseren van het traditionele In Duplo ontbijt tijdens de Eurekaweek, de Duplomaat Light, goodies, ondersteuning bij activiteiten van de Eurekaweek en natuurlijk ook aanwezigheid bij deze hierbij, het enthousiasmeren van nieuwe studenten en daarmee het binnenhalen van nieuwe leden voor In Duplo, contact met het Eurekaweekbestuur en het onderhouden van contact met de gidsen die een In Duplo groepje begeleiden.

Je kan solliciteren van 30 januari t/m 13 februari. In de daaropvolgende dagen zal je op sollicitatiegesprek worden uitgenodigd. We vragen je ook om een CV, motivatiebrief en cijferlijst aan te leveren. Tevens kan je bij je sollicitatie aangeven of je interesse hebt in het commissievoorzitterschap.

We zien je sollicitatie graag tegemoet!

 

Sluiten