Business Course mei 2024

Bedrijf
Gupta Strategists
Type
Business Course
Locatie
Amsterdam
Branche / Vakgebied
Consultancy
Vereiste taal
Nederlands
Start op
16 mei 2024
Eindigt op
17 mei 2024

Omschrijving

Omschrijving

Op donderdag 16 en vrijdag 17 mei 2024 organiseren we een tweedaagse Business Course. Samen met andere deelnemers en onze consultants ga je groepsgewijs aan de slag met een realistische business case die je aan het einde van de vrijdag aan onze jury presenteert. 

 

Het programma bestaat uit veel analytisch puzzelwerk, brainstormsessies en leerzame presentaties van collega's. Daarnaast zorgen we voor alle maaltijden, gaan we met de hele groep en een aantal collega's dineren op een mooie locatie en overnachten we in de buurt. Naast al het harde werk krijg je voldoende ruimte om vragen te stellen aan collega's. Bijvoorbeeld over het werk als strategieconsultant of de cultuur bij Gupta.

Wie ben jij?

Ben jij momenteel bezig met je BSc, MSc of PhD en heb je interesse om onze business course bij te wonen? Schrijf je dan uiterlijk 28 april in! We ontvangen graag je cv, korte motivatie en cijferlijsten (heb je enkel een voortgangsoverzicht van bijvoorbeeld je master, mag je deze uploaden). In de week van 29 april hoor je meer van ons.

 

Spreken van de Nederlandse taal is een vereiste. 

Schrijf je hier in

Sluiten