Student-stagiaire advocatuur

Bedrijf
9Corporate
Type
Stage
Locatie
Rotterdam
Branche / Vakgebied
Advocatuur
Vereiste taal
Nederlands

Omschrijving

Ons kantoor

9Corporate is het eerste onafhankelijke advocatenkantoor in Rotterdam dat volledig is gespecialiseerd in nationale en internationale M&A transacties en corporate advies. Het kantoor is opgericht in december 2021 en is binnen een jaar gegroeid naar negen advocaten.

9 komt van de negende verdieping van het kantoor waar de oprichters elkaar tien jaar geleden hebben ontmoet en intensief met elkaar hebben samengewerkt. Er bestond daar een bijzondere en inspirerende sfeer: een hechte club van inhoudelijk sterke advocaten, waar met name heel veel plezier werd gemaakt. Deze dynamische werkomgeving en cultuur is, samen met de Rotterdamse no-nonsense benadering, waar 9Corporate voor staat.

Wat we bieden

Als student-stagiair bij 9Corporate ben je direct onderdeel van het team. We streven ernaar om je tijdens je stage van begin tot eind mee te nemen in een transactieproces, als onderdeel waarvan je diverse werkzaamheden uit zult voeren. Je kunt hierbij denken aan het opstellen van concept transactiedocumentatie, het bijwonen van (digitale) besprekingen en het uitzoeken van vraagstukken. Je werkt daarnaast ook mee in andere transactie- en adviesdossiers. Bij je stage horen natuurlijk ook de nodige sociale activiteiten en evenementen, waaronder de activiteiten die worden georganiseerd door Microlab Rotterdam, de co-working gemeenschap van jonge bedrijven waar we onderdeel van uitmaken. Doel van de stage is om je kennis te laten maken met alle facetten van ons dynamische vak, ons kantoor en natuurlijk ons team. De startdatum en duur van de stage zijn in overleg te bepalen.

Praktische informatie

Onze student-stages duren gemiddeld 2 maanden voor minimaal 4 dagen per week. De startdatum en duur van de stage kunnen in overleg worden bepaald. De stage wordt afgesloten met een schriftelijke beoordeling. Afhankelijk van het aantal dagen per week dat je stageloopt, ontvang je een passende stagevergoeding.

Wie zoeken wij?

  • Je bent in de afrondende fase van je bachelor of master Nederlands recht.
  • Je hebt kennis van het ondernemingsrecht.
  • Affiniteit met de M&A praktijk is een pre.
  • Je bent enthousiast en werkt goed in teamverband.
  • Je hebt een uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal.

Interesse? Dan maken wij graag kennis met jou! Solliciteer direct door je CV, cijferlijst, motivatie en eventuele stagebeoordelingen te sturen naar: werken@9corporate.nl.

Sluiten