Van Oers

Branche / Vakgebied
Accountancy
Vereiste taal
Nederlands
Locatie
Breda

Over Van Oers

Van Oers behoort tot één van de grotere accountancy en advieskantoren van Nederland. Dit doen we vanuit onze 5 vestigingen in West-Brabant. Je vindt ons in Breda, Etten-Leur, Oosterhout, Roosendaal en Zundert. Om de best mogelijke dienstverlening te kunnen bieden aan onze klanten zijn wij altijd op zoek naar goede mensen en nieuwe collega’s die ons team komen versterken.

Wat kun je verwachten bij Van Oers?

Samen werken aan kwaliteit, maar ook betrokkenheid, transparantie en vertrouwen zijn belangrijke begrippen binnen Van Oers. Zo ervaar je elke dag wat jouw werk betekent voor ondernemers, de lokale economie en de samenleving. Echte verbondenheid, zakelijk én maatschappelijk, is daarbij de basis. Het persoonlijke contact met jouw klant speelt hierbij een belangrijke rol. Iedere klant bij Van Oers heeft een eigen contactpersoon. Iemand die de dagelijkse cijfers én de lange termijn kent. Met de inzet van specialisten komen we tot de beste oplossing, altijd vanuit inleving en een ondernemende instelling. We hechten veel waarde aan een plezierige werksfeer. 

Groei en ontwikkeling bij Van Oers

Wij vinden het belangrijk dat jij jezelf blijft uitdagen en ontwikkelen en stimuleren jouw groei. Niet alleen op het gebied van vakkennis, maar ook op persoonlijk vlak. Vandaar dat wij onze eigen Van Oers University hebben. We willen graag dat jij je doelen kunt behalen en je ambities waar kunt maken en dat doen we onder andere door jou de mogelijkheid te geven om diverse opleidingen te volgen. Samen werken aan kwaliteit vinden we erg belangrijk en die willen we zo hoog mogelijk houden.

Midden in de samenleving

We kiezen heel bewust voor lokale vestigingen. Zo staan we werkelijk naast onze klanten en maken we deel uit van de lokale gemeenschap. Dichtbij mensen die klant zijn bij Van Oers of die bij ons werken. Dat maakt ook dat we betrokken zijn bij mooie, inspirerende (lokale) projecten en initiatieven. Meebouwen aan een duurzame samenleving, ook dat is werken bij Van Oers.

Ben jij enthousiast geworden en wil je stage lopen of werken bij Van Oers? Wij zijn altijd op zoek naar goede mensen! Bekijk onze vacatures op www.werkenbijvanoers.nl.

Sluiten