Pels Rijcken

Branche / Vakgebied
Advocatuur, Juridisch
Vereiste taal
Nederlands

Over Pels Rijcken

Pels Rijcken

Wij zijn Pels Rijcken. Met ruim 300 kantoorgenoten delen we de mentaliteit om dagelijks op het hoogste niveau te presteren. We stimuleren elkaar het beste uit onszelf te halen en we stellen het belang van iedere cliënt centraal. Wat ons onderscheidt binnen de wereld van advocatuur en notariaat, is onze bestuurlijk politieke antenne. 

Meesterschap
Wij hebben een speciale positie in de markt. Zo is de Staat een belangrijke cliënt en één van onze partners zelfs de landsadvocaat. We doen zaken die grote impact hebben op het dagelijks leven. Pels Rijcken staat al jaren bekend als dè juridische partner voor de overheid. Maar we werken ook voor commerciële bedrijven. Als advocaat bij Pels Rijcken sta je regelmatig in de rechtszaal. Procederen, pleiten... het echte werk. Als je ergens het juridische vak goed leert, dan is het bij Pels Rijcken. Zowel in de advocatuur als in het notariaat. 

Ontwikkeling
Kennis van het recht. Wat kan er voor een advocaat of notaris nog meer belangrijk zijn? Jouw persoonlijke ontwikkeling, vinden wij. We zorgen dat je brede vaardigheden kunt ontwikkelen. Ons interne opleidingsprogramma 'De Verrijcking' houdt niet op na je stagiaireperiode, maar blijft je gehele carrière doorgaan. 

Kennismaken 
Ben jij benieuwd of Pels Rijcken bij jou past, kom dan met ons kennismaken. Dit kan op vele manieren. Volg een tweemaandelijkse stage, neem deel aan de maandelijkse bijeenkomst, Meet the Meesters of maak een wandeling met een van onze jonge advocaten die bij jou in de buurt wonen. En natuurlijk is er mr. Z, onze jaarlijkse masterclass. 

Wil je meer weten over deze activiteiten of de meest recente vacatures? Kijk dan op onze website of neem contact op met één van onze recruiters:


   


    
       Elisabeth Matthes                                                                             
       elisabeth.matthes@pelsrijcken.nl                                              
       070-515 3825

 

 
   


     
       Jet van Os  
       jet.vanos@pelsrijcken.nl
       070-515 3249
 

Bezoek ook onze Instagram- en LinkedInpagina

Sluiten