In Duplo x Jongeren & Kanker: kwartmarathon

In Duplo x Jongeren & Kanker: kwartmarathon
Datum:  zondag 14 april 2024

Dit jaar organiseert In Duplo voor het allereerst een charityrun, waarbij we gaan meerennen met de kwartmarathon van Rotterdam! Dit jaar wordt er geld opgehaald voor Stichting Jongeren en Kanker . Deze stiching zet zich in om jongeren met kanker en hun naasten te ondersteunen. Dit doen ze door het organiseren van supportgroepen, maar ook door het leveren van bijdrages aan onderzoek en het actief lobbyen voor de belangen van jongeren met of na kanker. Hierbij zijn ze voor het grootste deel afhankelijk van donaties; het geld wat wordt opgehaald maakt daarom echt een verschil. 

De inschrijvingen zijn inmiddels gesloten, en een groep van ruim 35 In Duplo'ers rent mee. Het geld wat zij inzamelen zal In Duplo in zijn geheel worden gedoneerd aan deze stichting, waarbij iedere hardloper minimaal 50 euro ophaalt. Om een hardloper te supporten, kun je - naast hen op 14 april langs de finishlijn toe te juichen - geld doneren aan de Stichting Jongeren & Kanker. In Duplo bundelt alle donaties, zodat alles in 1 keer aan de stichting kan worden gedoneerd. Het totaal opgehaalde bedrag wordt op de borrel van 30 april bekend gemaakt, waarbij ook de In Duplo'ers die het grootste bedrag voor het goede doel hebben opgehaald in het zonnetje worden gezet!

Om een hardloper te sponsoren kunt u geld overmaken naar het volgende rekeningnummer:  

NL42 ABNA 0549 9448 93 t.n.v. ‘In Duplo, vereniging voor mr.drs.
studenten.’

Vermeld hierbij ‘Sponsoring Kwartmarathon voor [naam hardloper]’. Op deze manier kunnen we duidelijk bijhouden wie welk bedrag heeft opgehaald, en kunnen we het totale sponsorbedrag zo snel mogelijk overmaken naar Stichting Jongeren & Kanker. 

 

Mocht u nog vragen hebben, kunt u altijd mailen naar goededoelen@induplo.nl

 

Sluiten