Final Fiestas: Cantus

Final Fiestas: Cantus
Datum:  woensdag 14 juni 2023

Helaas zit de activiteit al vol. Je kan je hier aanmelden voor de reservelijst! Ook kan je je nog aanmelden voor de volgende final fiestas activiteit, de karaoke! 
 

In Duplo leden opgelet! In Duplo is vastbesloten om met jullie het jaar feestelijk af te sluiten en dat gaan we doen met de Final Fiestas! Dit is een maand lang met alleen maar vrolijke en feestelijke activiteiten waarin je kan vieren dat de tentamens achter de rug zijn en de zomer is begonnen. 

De eerste van de vier feestactiviteiten is niets minder dan een cantus! Trommel al je vrienden op en oefen alvast onder de douche want natuurlijk gaan we de longen uit ons lijf zingen tijdens nummer als Take me Home Country Roads, Brabant en niet te vergeten, Het Rotterdamlied. Uiteraard kan dit alles niet zonder pitchers vol met goud geluk. Dit zal je dan ook onbeperkt kunnen blijven bijvullen tijdens de cantus. 

Dan de praktische informatie. De cantus vindt plaats op 14 juni van 20:30-23:00 uur bij Voetbalvereniging Antibarbari. De eigen bijdrage voor de cantus is €7,50 en hierbij is onbeperkt bier en fris inbegrepen. Je kan je aanmelden t/m 11 juni. Er zijn maar beperkte plekken beschikbaar, dus VOL=VOL.

Sluiten