Reservelijst Skireis

Reservelijst Skireis
Datum:  dinsdag 7 februari 2023 tot zondag 12 februari 2023

De eerste editie van de In Duplo Skireis, dat wil je meemaken! Van 7-12 februari zullen we afreizen naar hét winter wonderland, namelijk Prapoutel, om te genieten van een aantal prachtige wintersportdagen. Vervoer, verblijf, skipas voor 4 dagen OF skipas voor 2 dagen en alternatieve activiteiten, meerdere keren avondeten, 4 uur skiles of snowboard les (ervaring is dus niet nodig!) en natuurlijk een spetterend avondprogramma zijn allemaal inbegrepen! En dit alles voor maar €369,-. Deze prijs is exclusief materiaalhuur, deze zal rond de €40,- totaal zijn voor skimateriaal en €50,- voor snowboardmateriaal. 

Het is nu mogelijk om je in te schrijven. Je kan bij je inschrijving aangeven of je gebruik wil maken van het volledige skiprogramma (4 dagen skiën/snowboarden) of het half om half programma (2 dagen skiën en 2 dagen andere activiteiten). Voor dit programma zal een selectie worden gemaakt van activiteiten zoals rodelen, langlaufen, bergwandelen, Grenoble bezoeken, spabezoek en andere sneeuwactiviteiten.*

Let op: Je kan je vanaf nu alleen nog maar inschrijven voor de reservelijst!

*De lijst aan activiteiten voor het half om half programma zal niet volledig worden aangeboden. Dit dient slechts als voorbeeld om te tonen welk type activiteit kan worden verwacht.

Op deze reis is het afmeld- en restitutiebeleid van In Duplo van toepassing.

Sluiten