Deadline aanmelding consultingprojecten

Deadline aanmelding consultingprojecten
Datum:  maandag 3 oktober 2022

Ben je geïnteresseerd in consultancy en wil je een leerzame ervaring opdoen? Vanaf begin oktober organiseert In Duplo consultancyprojecten waarbij jij als consultant in een klein team studenten aan de slag kunt. Voor een project staat een tijdsinvestering van 3 à 4 uur in de week, gedurende een periode van 8 weken. Dit zal zijn van week 41 t/m week 48.

Het eerste project is in samenwerking met Bunnik Plants. Het innovatieve Bunnik Plants is een planten bedrijf die ervoor zorgt dat de planten op duurzame wijze gekweekt worden en de werknemersomstandigheden staan hoog in het vaandel. Het bedrijf is benieuwd waarom er in de bloemen- en plantenindustrie nauwlijks gebruik wordt gemaakt van contracten. Daarnaast willen ze graag meer te weten komen over de prijselasticiteit van de producten. Dit gaan jullie voor hen uitzoeken! 

Het tweede project zal in samenwerking zijn met Stichting Je Goed Recht. Stichting Je Goed Recht is een organisatie die gratis rechtshulp biedt aan iedereen. Tijdens dit project ga je een casus oplossen voor hun lopende Due Dilligence "sociale advocatuur". Zij zijn benieuwd hoe het onderwijscurriculum (van de EUR en Hogeschool Rotterdam) beter kan aansluiten bij de rol en het werk van de sociale advocatuur. Dit vraagstuk staat erg hoog op de politieke agenda (in het kader stelselherziening rechtsbijstand) en past daarnaast ook bij de leefwereld van studenten. Dit is natuurlijk erg relevant voor ons als dubbelstudent. 

Ben je al overtuigd? Meld je dan hieronder snel aan! Aanmelden kan tot maandag 3 oktober 23.59 uur.

Mocht je nog vragen hebben, twijfel dan niet om te mailen naar consulting@induplo.nl. Ook zal er op 27 september een interessemoment zijn om 17:00 uur bij het Paviljoen, waar je met al je vragen terecht kunt. Loop vooral even langs!

Sluiten