Dies Cocktailworkshop

Dies Cocktailworkshop
Datum:  donderdag 4 maart 2021

Heb je nu altijd al willen weten wat het verschil is tussen shaken en stirren of waarom mensen echt een verschil proeven? In plaats iets 'ranzig' noemen met droge ogen zinnen uit uitkramen die lijken op 'sorry, dit past niet in mijn smaakpalet', waarna je ze imponeert met wat 'flair bartending'? Dan is dit je kans!

Op 4 maart, 19:00u, organiseert In Duplo ter gelegenheid van haar 21e dies een professionele cocktail-workshop!  Hiervoor werken we samen met Bar on Sight, een professionele organisatie gelieerd aan de grootste bartenderschool van de wereld! In de workshop maken we een aantal cocktails, oefenen we met het herkennen van smaken, flair bartending zoals jongleren en wagen we ons zelfs aan wat mysterie-ingrediënten... Let's get this party started!

Inschrijven kan vanaf vandaag 17 februari 18:00u tot donderdag 25 februari, 23:59u!

Deze workshop is online en duurt ongeveer anderhalf uur. De workshop is ontworpen voor tweetallen, maar schroom niet om aan te geven dat je het liever in je eentje doet. Om de bezorgzorgen zo laag mogelijk te houden, willen we jullie vragen het pakket van jou en je buddy in de dagen voor 4 maart op te halen bij een centrale plek in Rotterdam. Woon je niet in Rotterdam, ben je in de periode 27 februari tot 3 maart ook niet in Rotterdam en doe je ook de workshop niet met een Rotterdamse kompaan, zoeken we een oplossing per post. De eigen bijdrage voor deze activiteit bedraagt €7,50 per persoon. In het inschrijfformulier vind je een tikkie dat jij en je kameraad na het inschrijven kunnen betalen.

Sluiten