Meet the Lawyers 2021

Meet the Lawyers 2021
Datum:  maandag 11 januari 2021 tot vrijdag 15 januari 2021

Zie hieronder het gehele programma van Meet The Lawyers 2021! Je kan je hieronder inschrijven voor één of meerdere dagen. Deelname is mogelijk vanaf je derde studiejaar. Alle tijdslots zullen rond de twee uur duren.

Deadline voor aanmelden: 3 januari 2021

Maandagochtend 11-01-20: Dentons (ca. 10:00-12:00)

Dentons is ‘s werelds grootste advocatenkantoor met zo’n 10.000 advocaten op 150 kantoren in meer dan 60 landen. Bij Dentons zijn zowel advocaten als fiscalisten en notarissen werkzaam. Daarnaast is Dentons uitgeroepen tot International Law Firm of the Year voor haar pro bono projecten met NGO’s! De focus van het advocatenkantoor ligt in Nederland op de Corporate, de Real Estate en de Banking and Finance praktijk. Bij Dentons zullen we kennismaken met meerdere praktijkgroepen, waaronder Corporate en Tax.

Maandagmiddag 11-01-20: Allen & Overy (15:00-16:30)

Allen & Overy is een internationaal advocatenkantoor met een sterk wereldwijd netwerk met vestigingen in meer dan dertig landen. Het kantoor is onderdeel van ‘The Magic Circle’, de vier grootste advocatenkantoren uit Londen. Bovendien is Allen & Overy het enige advocatenkantoor met de status van Top Employer Nederland 2019 van het Top Employers Institute. Tijdens een webinar maken we kennis met de praktijkgroep Employment. Kortom, genoeg reden om kennis te maken met dit gerenommeerde advocatenkantoor!

Dinsdagochtend 12-01-20: NautaDutilh (10:30-12:00)

NautaDutilh is een internationaal advocatenkantoor, zij adviseren hun cliënten volgens Nederlands, Belgisch en Luxemburgs recht. Zij hebben vestigingen in Amsterdam, Rotterdam, Brussel, Londen, Luxemburg, en New York. Met meer dan 400 advocaten, notarissen en belastingadviseurs zijn zij een van de grotere advocatenkantoren in de Benelux. NautaDutilh verwelkomt ons voor het eerst sinds tijden weer tijdens Meet the Lawyers en zal de focus leggen op de praktijkgroep Finance, genoeg reden dus om mee te gaan.

Dinsdagmiddag 12-01-20: Houthoff (14:00-17:00)

Houthoff is een Nederlands topadvocatenkantoor met driehonderd advocaten, notarissen en belastingadviseurs. Houthoff kent een internationaal klantenbestand. Met kantoren in Amsterdam, Rotterdam, Brussel, Londen en New York en vertegenwoordigers in Houston, Singapore en Tokio beschikt het advocatenkantoor over een breed wereldwijd netwerk. Op dinsdagmiddag verzorgt Houthoff een sollicitatieworkshop en is er de mogelijkheid om al je vragen te stellen aan meerdere praktijkgroepen dankzij speeddates met veel jonge advocaten! Als één van de meest prominente advocatenkantoren van Nederland en werkgever van veel alumni van In Duplo, kan je deze hoofdpartner niet missen.

Woensdagochtend 13-01-20: Windt Le Grand Leeuwenburgh (ca. 10:00-12:00)

Windt Le Grand Leeuwenburgh is een Rotterdams advocatenkantoor gespecialiseerd in litigation en ondernemingsrecht. Verschillende toonaangevende en internationale tijdschriften zoals Benchmark Litigation Europe 2019, Best Lawyers en Who is Who Legal hebben de advocaten van Windt Le Grand Leeuwenburgh beoordeeld als allerbeste professionals in hun vakgebied. 

Woensdagmiddag 13-01-20: Loyens & Loeff (ca. 14:00-16:00)

Loyens & Loeff is een toonaangevend advocatenkantoor op juridisch en fiscaal gebied. De thuismarkten van Loyens & Loeff bevinden zich in Nederland, België en Luxemburg. In de belangrijke financiële centra in de rest van de wereld zijn de adviseurs van Loyens & Loeff ook werkzaam. Ongeveer de helft van de werknemers houdt zich bezig met belastingadvies, omdat Loyens & Loeff gelooft dat een dienstverlening met zowel Tax als Legal tot de beste service leidt.

Donderdagochtend 14-01-20: Stibbe (09:30-12:00)

Stibbe is een groot onafhankelijk Nederlands kantoor. Met ruim 200 advocaten is het één van de meest toonaangevende kantoren van Nederland. De klanten van Stibbe variëren van multinationals tot overheidsorganen. Hiernaast streeft Stibbe naar goede banden met de academische wereld, wat leidt tot connecties met onder andere de Erasmus Universiteit. 

Donderdagmiddag 14-01-20: De Brauw Blackstone Westbroek (ca. 14:00-16:00)

De Brauw Blackstone Westbroek is een internationaal georiënteerd advocatenkantoor en tevens een van de grootste Nederlandse advocatenkantoren. Het hoofdkantoor staat in Amsterdam en verder heeft De Brauw Blackstone Westbroek kantoren in Brussel, Frankfurt, Londen, Shanghai en Singapore. Het kantoor staat bekend om de grote zaken die zij mag doen en menig In Duplo'er is hier na zijn afstuderen aan de slag gegaan.

Vrijdagochtend 15-01-20: Bird & Bird (ca. 10:00-12:00)

Bird & Bird is een internationaal advocatenkantoor met  29 kantoren in 20 landen in Europa, het Midden-Oosten, Azië, Australië en de USA. In Den Haag werken er 80 advocaten. Bird & Bird heeft een unieke focus op de technologische sector. Het kantoor is de Nederlandse specialist op het gebied van Intellectuele Eigendom en het kantoor heeft hiervoor meerdere awards mogen ontvangen.

Sluiten