Buddyprogramma | Eerstejaarsstudenten

Buddyprogramma | Eerstejaarsstudenten
Datum:  maandag 30 november 2020

Kan jij wel een beetje hulp gebruiken om je studie en studententijd een boost te geven? Meld je dan aan voor het Erasmus School of Law Buddy Programma. 

In september ben jij aan je studie Rechtsgeleerdheid begonnen. Een nieuw avontuur, een nieuwe omgeving en nieuwe ervaringen. Als gevolg van de Corona-pandemie was de start niet makkelijk en zeker nu er weer sprake is van een gedeeltelijke lockdown en je maar weinig andere studenten kunt ontmoeten, loop je misschien wel rond met vragen die een ouderejaars student het beste kan beantwoorden. Dat kan om van alles gaan: van de beste studieplekken, studeertips, beter je weg vinden in de digitale EUR-platforms, tot de leukste plekken voor studenten in Rotterdam zodra de Corona-lockdown wordt versoepeld, of manieren om in deze tijd sneller andere studenten te leren kennen. We willen je hiermee graag verder helpen en daarom bundelen we de krachten: het onderwijsbestuur van Erasmus School of Law, het MyFuture-team en de studieverenigingen JFR en In Duplo slaan de handen ineen om een buddyplatform te ontwikkelen.

Als je je aanmeldt voor het Buddy Programma word je gekoppeld aan een ouderejaars student, die jou een tijdje kan begeleiden om je verder op weg te helpen in je studie en met andere vragen die je als beginnende student in een nieuwe stad misschien hebt. Jij bepaalt wat nodig is, en voor hoe lang. Misschien vind je het gewoon fijn om een keertje met iemand die al wat verder in de studie is te praten over wat de studie inhoudt en leuk maakt. De begeleiding kan vele vormen aannemen. Doel van het Buddy Programma is dat het jou helpt je meer thuis te voelen tijdens jouw studie aan Erasmus School of Law. 

Wil jij gebruik maken van het Buddy Programma en meer uit jouw studietijd halen? Meld je dan uiterlijk maandag 30 november hier aan. Geef aan of je voltijd-, deeltijd-, of dubbelstudent bent, en wij koppelen je aan een enthousiaste ouderejaars student die jou met al je vragen over het leven als student wil helpen!

Heb je nog vragen over het buddyprogramma? Mail dan naar buddyprogramma@law.eur.nl

Met vriendelijke groet,
Het onderwijsbestuur van Erasmus School of Law
Het My Future-team
De besturen van de Juridische Faculteitsvereniging Rotterdam en In Duplo

Sluiten