Fit for the Future

Fit for the Future
Locatie:  Hotel New York
Datum:  vrijdag 6 maart 2020

Inschrijven kan door in te loggen! Evenement staat voor elk lid open! We hebben nog plek!

Inschrijven kan hier!

 

Ontdek wat de alumni van ons programma gaan doen, en welke keuzes en mogelijkheden zij in hun studententijd en carriere hebben aangegrepen! Op de avond zal genoeg tijd zijn voor vragen vanuit het publiek, bedenk dus alvast wat leuke vragen om te stellen.

Aanvangst/inloop met dranken: 19.30 uur

Begin sprekersgedeelte: 20.00 uur

Afsluitende borrel met alumnivereniging Ex Duplo: 21.30 uur

 

Vincent Karremans

Het is tijd om de laatste spreker van Fit for the Future aan te kondigen: Vincent Karremans! Je kunt Vincent kennen als Fractievoorzitter van de Rotterdamse VVD, waarvoor hij in de Rotterdamse gemeenteraad zit. Daarnaast heeft hij, tijdens het afronden van zijn masters Financial Economics en Ondernemingsrecht, in 2011 de online netwerk-site Magnet.me opgericht. Magnet.me is ondertussen uitgegroeid tot een bedrijf dat meer dan 250.000 studenten verbindt aan 4.500 bedrijven en tegenwoordig ook young-professionals helpt bij het zoeken van een nieuwe baan.

Wil jij erachter komen hoe Vincent op het idee is gekomen om te gaan ondernemen tijdens zijn studententijd en hoe hij de Rotterdamse politiek ervaart? Schrijf je dan in voor Fit for the Future!

 

Mathijs van Meer

Het is tijd om de tweede spreker van Fit for the Future aan te kondigen: Mathijs van Meer! Mathijs liep na afronding van zijn masters financieel recht en financiële economie stages bij de Brauw Blackstone Westbroek (M&A) en Bencis (private equity). Inmiddels is hij zes jaar werkzaam als investment manager en mede-investeerder bij mid-market private equity specialist Gilde Equity Management. Wil jij weten hoe in de wereld van het “harde investeren” het verschil wordt gemaakt door “softe factoren”? Schrijf je dan in voor Fit for the Future! 

 

Inge van Marsbergen

Het is tijd om de eerste spreker van Fit for the Future aan te kondigen: Inge van Marsbergen! Je kunt Inge kennen als oprichtster van Ex Duplo. Daarnaast heeft zij stage gelopen op de afdeling Legal bij  zowel Deloitte en Houthoff.  Inmiddels is Inge al tien jaar werkzaam als advocaat bij HVG Law en gespecialiseerd in het algemeen verbintenissenrecht, ondernemingsrecht en huurrecht. Wil jij erachter komen hoe Inge op het idee is gekomen om Ex Duplo op te richten en hoe zij haar baan als advocaat ervaart? Schrijf je dan in voor Fit for the Future!

 

 Flint van der Vlist zal onze dagvoorzitter zijn deze avond. Flint is consultant Strategy & Finance bij Rebel Group.

 

Luuk Teeuwen zal als bestuurder iets over alumnivereniging Ex Duplo vertellen. Luuk is consultant Strategy & Operations - Public Sector bij KPMG.

 

Verder zullen op de borrel achteraf nog diverse alumni aanwezig zijn waar je een praatje mee kunt maken! 

Sluiten