Word-ambassador-economie-en-recht-of-bedrijfskunde-recht

Beste leden, 

Ieder jaar vertegenwoordigt een groep van ongeveer 10 mr.drs.-studenten en vaak betrokken In Duplo'ers ons programma op open dagen, meeloopdagen en schoolbezoeken. Ook dit jaar zoekt het Erasmus Ambassadors Office weer nieuwe ambassadeurs voor het mr.drs.-programma & Recht & Bedrijfskunde. Ik kan uit eigen ervaring spreken: een heel leuk bijbaantje met een hechte groep collega's! Mocht je het dus leuk vinden om studenten voor te lichten en hun helpen met het maken van een goede studiekeuze? Solliciteer dan als ambassador! (deadline: 15 mei 12.00u).

Update 5 mei: Het EAO is ook op zoek naar ambassadors voor het programma Rechten & Bedrijfskunde. Je kan solliciteren via:www.myeur.nl/ambassador

Lees hieronder meer, 

Karsten de Neve
Secretaris

 

Bericht van de Ambassadors Office (EUR):

Beste studenten,

Voor aankomend academisch jaar zijn we op zoek naar nieuwe student-Ambassadors. Als Ambassador ben jij het gezicht van jouw opleiding en de Erasmus Universiteit Rotterdam. Op diverse evenementen, zowel op als buiten de campus ben jij het eerste aanspreekpunt. Tijdens open dagen, meeloopdagen, bezoeken op scholen en vele andere activiteiten ga je in gesprek met studiekiezers. Je helpt hen om de juiste studiekeuze te maken, zelfs als die keuze niet naar de EUR leidt. Jij bent er om hen een eerlijk verhaal te vertellen over jouw eigen ervaringen en keuzes, waar zij op dat moment het meest aan hebben!

Je ontwikkelt presentatie- en gesprekstechnieken en ontmoet tegelijkertijd veel nieuwe mensen.

We zijn op zoek naar studenten die enthousiast zijn over hun opleiding en niet bang om een gesprek aan te knopen met vreemden. Ook vind je het leuk om voor een groep te staan of je hierin te ontwikkelen. Als student-Ambassador heb je een flexibele parttime bijbaan, waarin je wordt ingeroosterd op basis van jouw beschikbaarheid en het aantal evenementen.

Meld je nu aan en misschien zien we je komend jaar!

Solliciteer via www.myeur.nl/ambassador
Vragen? Email naar eao@eur.nl

Erasmus Ambassadors Office
Erasmus University Rotterdam

Sluiten