Vertrouwenspersoon

In Duplo vindt het belangrijk dat leden terecht kunnen voor een luisterend oor of advies. Naast de vertrouwenspersonen en studie-ondersteuning die de Erasmus Universiteit biedt, is er binnen In Duplo ook een vertrouwenspersoon waar leden terecht kunnen.

Loop jij tegen problemen aan en weet je niet waar je terecht kan? Heb je ongewenst gedrag of ongewenste omstandigheden ervaren? Neem contact op met Iris.

“Aangenaam kennis te maken: mijn naam is Iris van der Heijdt en net als jij ben ik ook lid geweest van In Duplo. Van 2015-2021 heb ik zelf de dubbelstudie in Economie en Rechten gevolgd en tijdens deze periode ben ik actief lid geweest van In Duplo, als bestuurslid en in verschillende commissies. Ook ben ik bij een andere studievereniging aan de VU actief geweest en ben ik lid geweest van de Faculteitsraad ESL. Ondertussen ben ik afgestudeerd en werk ik alweer even als advocaat.

Als je ergens mee zit met betrekking tot In Duplo en je wil er graag vertrouwelijk over praten, schroom dan zeker niet om contact met mij op te nemen!”

Kwesties die door leden met Iris worden gedeeld, worden in principe door Iris niet met het bestuur of andere leden binnen de vereniging gedeeld. Dit gebeurt alleen als dit door haar noodzakelijk wordt geacht, maar nooit zonder overleg met het betreffende lid.

Iris is te bereiken per mail: vertrouwenspersoon.induplo@gmail.com

 

Mocht je, om wat voor reden dan ook, geen direct contact wensen met de vertrouwenspersoon, dan is er een vaste contactpersoon binnen de Raad van Advies voor dergelijke situaties. Op dit moment zijn Patrick van Oevelen en Lara Mosselman de contactpersonen. Zij zijn te bereiken via vertrouwenspersoon.id.rva@gmail.com.
Sluiten