Het achtste

Het achtste: 2006 - 2007

Van links naar rechts:

  • Yannick Ellenbroek (Commissaris Extern)
  • Arie Willem Nicolaï (Penningemeester
  • Vicky van Heck (Voorzitter)
  • Matthijs Boúúaert (Hoofdredacteur)
  • Maurit Kroon (Commissaris Intern)
  • Mehtap Kiliç (Secretaris)

Een vereniging wordt al snel vereenzelvigd met haar logo. Dit is waarschijnlijk omdat een logo een eerste indruk geeft en de eerste indruk de beste is. Nu wil het geval dat op de palmares van het achtste bestuur de realisatie van het huidige logo van In Duplo staat. Het oude logo, dat bij velen niet eens (meer) voor de geest zal staan, is ingevoerd bij de oprichting van In Duplo. Sindsdien is In Duplo uitgegroeid tot een moderne studievereniging, wat betekent dat zij met haar tijd meegaat, dat zij haar ambities steeds naar boven bijstelt en dat zij betrokken en toegankelijk is. Allerlei kenmerken die een nieuw logo noodzakelijk maakten. In dat nieuwe logo komen de faculteitskleuren van economie (geel) en van rechten (rood) terug. De twee blokjes benadrukken bovendien de dubbele kracht van In Duplo: een dubbelstudie geeft immers twee keer zoveel mogelijkheden. Met het huidige logo wil In Duplo zich dan ook graag vereenzelvigen!

Een ander belangrijk wapenfeit van het achtste bestuur is de organisatie van het allereerste officiële In Duplo Pokertoernooi. Onder veel leden van In Duplo is pokeren een favoriete bezigheid en tijdens dit toernooi konden zij dan ook blijk geven van hun pokervaardigheden. Pokeren is volgens beoefenaars dan wel geen gokspel, ondanks dat was het thema van de almanak ‘Double or Nothing’. Het thema zal echter niet het meest opvallende aan dit boekwerk zijn geweest, want de kleur – felroze – trok toch ook enigszins de aandacht.

Tenslotte moet worden opgemerkt dat onder het bewind van het achtste bestuur twee actievenweekenden hebben plaatsgevonden. Tijdens deze weekendjes konden de actieve leden van In Duplo elkaar beter leren kennen en kon de band tussen deze leden worden versterkt. Twee gezellige weekenden met en voor de actieven is echter geen blijvende traditie gebleken…

Sluiten