Meet the Lawyers

Meet the Lawyers 2020

Zie hieronder het gehele programma van Meet The Lawers 2020! Je kan je hieronder inschrijven voor één of meerdere dagen. Deelname is mogelijk vanaf je derde studiejaar.
- Maandag 13-01-20: Amsterdam Day I
Maandag 13 januari 2020 is de eerste dag van Meet the Lawyers 2020! Tijdens Amsterdam Day I zullen we kennismaken met Allen & Overy en Dentons.

We zullen de dag beginnen bij Dentons, 's werelds grootste advocatenkantoor met zo'n 10.000 advocaten op 150 kantoren in meer dan 60 landen. Bij Dentons zijn zowel advocaten als fiscalisten en notarissen werkzaam. Daarnaast is Dentons uitgeroepen tot International Law Firm of the Year voor haar pro bono projecten met NGO's! De focus van het advocatenkantoor ligt in Nederland op de Corporate, de Real Estate en de Banking and Finance praktijk.

Het middagprogramma zal verzorgd worden door Allen & Overy, dit zal afgesloten worden met een High Wine. Allen & Overy is een internationaal advocatenkantoor met een sterk wereldwijd netwerk met vestigingen in meer dan dertig landen. Bovendien is Allen & Overy het enige advocatenkantoor met de status van Top Employer Nederland 2019 van het Top Employers Institute. Kortom, genoeg reden om kennis te maken met dit gerenommeerde advocatenkantoor!
Dinsdag 14-01-20: Dutch Law Firm Day
Dinsdag 14 januari 2020 vindt de Dutch Law Firm Day plaats. We zullen de kantoren van Stibbe en Houthoff gaan bezoeken.

Het kantoor van Nederlandse Stibbe in Amsterdam is de grootste vestiging van het advocatenkantoor. Daarnaast heeft Stibbe nog vestigingen in Brussel, Dubai, Londen, Luxemburg en New York. De advocaten werken in multidisciplinaire teams om zo tot het juiste advies voor de cliënten te komen.

Houthoff is een Nederlands topadvocatenkantoor met driehonderd advocaten, notarissen en belastingadviseurs. Houthoff kent een internationaal klantenbestand. Met kantoren in Amsterdam, Rotterdam, Brussel, Londen en New York en vertegenwoordigers in Houston, Singapore en Tokio beschikt het advocatenkantoor over een breed wereldwijd netwerk.
Woensdag 15-01-20: Rotterdam Day
Op woensdag 15 januari 2020 is het tijd voor een thuiswedstrijd! We zullen een bezoek brengen aan Windt Le Grand Leeuwenburgh en Loyens & Loeff.

Windt Le Grand Leeuwenburgh is een Rotterdams advocatenkantoor gespecialiseerd in litigation en ondernemingsrecht. Verschillende toonaangevende en internationale tijdschriften zoals Benchmark Litigation Europe 2019, Best Lawyers en Who is Who Legal hebben de advocaten van Windt Le Grand Leeuwenburgh beoordeeld als allerbeste professionals in hun vakgebied.

Loyens & Loeff is een toonaangevend advocatenkantoor op juridisch en fiscaal gebied. De thuismarkten van Loyens & Loeff bevinden zich in Nederland, België en Luxemburg. In de belangrijke financiële centra in de rest van de wereld zijn de adviseurs van Loyens & Loeff ook werkzaam.
- Woensdag 15-01-20: Law Firm Dinner
Woensdagavond 15 januari 2020 is het tijd voor het befaamde Law Firm Dinner. Wil jij tijdens een chique diner kennismaken met de mensen van Baker McKenzie, Allen & Overy, Houthoff en Hogan Lovells? Meld je dan aan voor het Law Firm Dinner!
- Donderdag 16-01-20: Amsterdam Day II
Bezoek de kantoren van CMS en De Brauw Blackstone Westbroek in Amsterdam op donderdag 16 januari 2020.

CMS is een van de grootste advocatenkantoren ter wereld met meer dan 70 kantoren in ruim 40 landen. Corporate, Real Estate en Banking & Finance zijn de grootste praktijkgroepen van CMS. Het klantenbestand van CMS bestaat uit Fortune 500 ondernemingen, FT European 500 bedrijven en organisaties uit de DAX 30.

De Brauw Blackstone Westbroek is een internationaal georiënteerd advocatenkantoor en tevens een van de grootste Nederlandse advocatenkantoren. Het hoofdkantoor staat in Amsterdam en verder heeft De Brauw Blackstone Westbroek kantoren in Brussel, Frankfurt, Londen, Shanghai en Singapore.
- Vrijdag 17-01-20: Niche Day
Vrijdag 17 januari is het tijd voor de laatste dag van Meet the Lawyers! We zullen een bezoek gaan brengen aan RESOR en Van der Feltz advocaten op de Niche Day.

RESOR is een advocatenkantoor gespecialiseerd in herstructurering, insolventiezaken en corporate litigation met een complex of grensoverschrijdend karakter. RESOR opereert in de top van de markt en vertegenwoordigt financiële instellingen, (multinationale) ondernemingen, (buitenlandse) insolventie beheerders en andere belanghebbenden op het gebied van insolventie en pre-insolventie. Benieuwd naar hoe de medewerkers van RESOR dit aanpakken? Schrijf je dan snel in voor de Niche Day!

Van der Feltz is opgericht in 2006 en is met meer dan 20 advocaten een middelgroot en sterk gespecialiseerd kantoor. Sinds de oprichting zijn wij actief binnen de niches van het vastgoedrecht, bestuursrecht en de cassatiepraktijk, maar hebben wij onze specialismes uitgebreid naar onder meer het milieurecht, energierecht, aanbestedingsrecht, civiel bouwrecht en belastingrecht.
Sluiten