Meet the Lawyers

Meet the Lawyers 2021

Zie hieronder het gehele programma van Meet The Lawers 2021! Je kan je hieronder inschrijven voor één of meerdere dagen. Deelname is mogelijk vanaf je derde studiejaar.
Maandagochtend 11-01-20: Dentons
Dentons is ‘s werelds grootste advocatenkantoor met zo’n 10.000 advocaten op 150 kantoren in meer dan 60 landen. Bij Dentons zijn zowel advocaten als fiscalisten en notarissen werkzaam. Daarnaast is Dentons uitgeroepen tot International Law Firm of the Year voor haar pro bono projecten met NGO’s! De focus van het advocatenkantoor ligt in Nederland op de Corporate, de Real Estate en de Banking and Finance praktijk. Bij Dentons zullen we kennismaken met meerdere praktijkgroepen, waaronder Corporate en Tax.
 
Maandagmiddag 11-01-20: Allen & Overy
Allen & Overy is een internationaal advocatenkantoor met een sterk wereldwijd netwerk met vestigingen in meer dan dertig landen en onderdeel van ‘The Magic Circle’. Bovendien is Allen & Overy het enige advocatenkantoor met de status van Top Employer Nederland 2019 van het Top Employers Institute. Kortom, genoeg reden om kennis te maken met dit gerenommeerde advocatenkantoor, onze hoofdpartner!
Dinsdagochtend 12-01-20: NautDutilh
NautaDutilh is een internationaal advocatenkantoor, zij adviseren hun cliënten volgens Nederlands, Belgisch en Luxemburgs recht. Zij hebben vestigingen in Amsterdam, Rotterdam, Brussel, Londen, Luxemburg, en New York. Met meer dan 400 advocaten, notarissen en belastingadviseurs zijn zij een van de grotere advocatenkantoren in de Benelux. Maak kennis met meerdere jonge advocaten en praktijkgroepen.
Dinsdagmiddag 12-01-20: Houthoff
Houthoff is een Nederlands topadvocatenkantoor met driehonderd advocaten, notarissen en belastingadviseurs. Houthoff kent een internationaal klantenbestand. Met kantoren in Amsterdam, Rotterdam, Brussel, Londen en New York en vertegenwoordigers in Houston, Singapore en Tokio beschikt het advocatenkantoor over een breed wereldwijd netwerk. Als één van de meest prominente advocatenkantoren van Nederland en werkgever van veel alumni van In Duplo, kan je dit kantoor niet missen. 
Woensdagochtend 13-01-20: Windt Le Grand Leeuwenburgh
Windt Le Grand Leeuwenburgh is een Rotterdams advocatenkantoor gespecialiseerd in litigation en ondernemingsrecht. Verschillende toonaangevende en internationale tijdschriften zoals Benchmark Litigation Europe 2019, Best Lawyers en Who is Who Legal hebben de advocaten van Windt Le Grand Leeuwenburgh beoordeeld als allerbeste professionals in hun vakgebied. 
Woensdagmiddag 13-01-20: Loyens & Loeff
Loyens & Loeff is een toonaangevend advocatenkantoor op juridisch en fiscaal gebied. De thuismarkten van Loyens & Loeff bevinden zich in Nederland, België en Luxemburg. In de belangrijke financiële centra in de rest van de wereld zijn de adviseurs van Loyens & Loeff ook werkzaam. Ongeveer de helft van de werknemers houdt zich bezig met belastingadvies, omdat Loyens & Loeff gelooft dat een dienstverlening met zowel Tax als Legal tot de betse service leidt.
Donderdagochtend 14-01-20: Stibbe
Stibbe is een groot onafhankelijk Nederlands kantoor. Met ruim 200 advocaten is het één van de meest toonaangevende kantoren van Nederland. De klanten van Stibbe variëren van multinationals tot overheidsorganen. Hiernaast streeft Stibbe naar goede banden met de academische wereld, wat leidt tot connecties met onder andere de Erasmus Universiteit. 
Donderdagmiddag 14-01-20: De Brauw Blackstone Westbroek
De Brauw Blackstone Westbroek is een internationaal georiënteerd advocatenkantoor en tevens een van de grootste Nederlandse advocatenkantoren. Het hoofdkantoor staat in Amsterdam en verder heeft De Brauw Blackstone Westbroek kantoren in Brussel, Frankfurt, Londen, Shanghai en Singapore. Het kantoor staat bekend om de grote zaken die zij mag doen en menig In Duplo'er is hier na zijn afstuderen aan de slag te gaan.
Vrijdagochtend 15-01-20: Bird & Bird
Bird & Bird is een internationaal advocatenkantoor met  29 kantoren in 20 landen in Europa, het Midden-Oosten, Azië, Australië en de USA. In Den Haag werken er 80 advocaten. Bird & Bird heeft een unieke focus op de technologische sector. Het kantoor is de Nederlandse specialist op het gebied van Intellectuele Eigendom en het kantoor heeft hiervoor meerdere awards mogen ontvangen.
Sluiten