In Duplo Congres

In Duplo Congres 2022

Op donderdagavond 12 mei 2022 vindt het In Duplo Congres “Data & Samenleving: nu en in de toekomst” plaats. Schrijf je hier snel in!

Gedurende de avond zullen prominente sprekers uit politiek, wetenschap en bedrijfsleven samenkomen om te debatteren over de rol van data en technologiebedrijven op de samenleving, nu en in de toekomst. Wegen de voordelen op tegen de nadelen en risico's? Moeten datastromen meer gereguleerd, en zo ja, door wie? Onze sprekers zullen er zorg voor dragen dat geen aspect van deze brandende kwesties onbelicht blijft. Bovendien kun jij al je prangende vragen stellen aan de sprekers tijdens de interactieve momenten in het congres.

Het congres begint om 19.00 uur en eindigt rond 22.00 uur. Het congres vindt plaats in het Erasmus Paviljoen en zal afgesloten worden met een borrel.

Het congres wordt gehouden in het Nederlands en staat open voor iedereen. Aarzel dus niet om ook al je vrienden en familie uit te nodigen!

Mocht je toch nog niet overtuigd zijn, houd dan de In Duplo socials goed in de gaten! Daar wordt de komende tijd bekend gemaakt wie de sprekers zullen zijn en je vindt er meer informatie over het congres.

Tot 12 mei!

 

Klik hier om het programmaboekje te downloaden.

Klik hier voor het foto-album.

Sluiten