In Discussio Congres

In Discussio Congres 2021

Op woensdagavond 19 mei 2021 vindt het In Discussio Congres “Europa Uitgezoomd: Als wereldspeler buitenspel?” plaats. Schrijf je hier snel in!

Gedurende de avond zullen prominente sprekers uit politiek, wetenschap en bedrijfsleven samenkomen om te debatteren over de Toekomst van de Europese Unie. Is de Europese Unie een wereldspeler in het geopolitieke spel met Rusland, China en de VS? Of staat Europa buitenspel? Onze sprekers zullen er zorg voor dragen dat geen aspect van deze brandende kwesties onbelicht blijft. Bovendien kun jij al je prangende vragen stellen aan de sprekers via onze interactieve livestream.

Het congres begint om 19.30 uur en eindigt rond 22.15 uur. Iedere minuut van de avond zal professioneel gelivestreamd worden vanuit de voormalige kerk Arminius in hartje Rotterdam en het congres is dan ook volledig online te volgen. Je ontvangt altijd de link naar de livestream. 

Mits de COVID-maatregelen het toelaten, zijn er bovendien plaatsen beschikbaar om het congres live in de zaal bij te wonen! Indien je het congres graag fysiek bij zou wonen, kun je dat aangeven op het inschrijfformulier onderaan. Je krijgt dan bericht van ons als er inderdaad plaats is voor jou in de zaal Plaatsen zullen worden toegewezen op ‘first come, first serve’-basis. Reden genoeg om je snel in te schrijven.

Het congres wordt gehouden in het Nederlands en staat open voor iedereen. Aarzel dus niet om ook al je vrienden en familie uit te nodigen om mee te kijken met de livestream!

Mocht je toch nog niet overtuigd zijn, houd dan de In Duplo en In Discussio socials goed in de gaten! Daar wordt de komende tijd bekend gemaakt wie de sprekers zullen zijn en je vindt er meer informatie over het congres.

Tot 19 mei!

Sluiten