De Slotceremonie

De Slotceremonie is hét moment om de afgestudeerden van de dubbelstudie in het zonnetje te zetten. Naast de grote uitreikingen verdient de dubbelstudent na die jaren studeren een persoonlijk moment om met mede-afgestudeerden terug te kijken op een bijzondere studietijd.

De Slotceremonie wordt jaarlijks georganiseerd door de Alumnicommissie. Als sprekers zijn onder meer Louis Visscher (programma coördinator van de dubbelstudie Economie en Recht) en de decanen van de faculteiten aanwezig. Jan-Peter Balkenende is traditiegetrouw de dagvoorzitter. 

 

Slotceremonie 2020-2021
De Slotceremonie van 2020-2021 heeft op een aangepaste manier plaatsgevonden en werden de afgestudeerden letterlijk in het zonnetje gezet. Vlakbij de Euromast in het park stonden meerdere stands bemand door de Alumnicommissie en het bestuur waar de afgestudeerden onder andere hun certificaat, tombstone en een leuk pakket konden ophalen bij stands. Hier kregen zij ook een videobericht en een geschreven boodschap van de decanen, Louis Visscher en Jan Peter Balkenende mee.


Sluiten