• Allen&Overy

Voorlichtingscommissie

De Voorlichtingscommissie zal zich ongeveer 8 maanden inzetten om mr.drs.-studenten in alle fasen van hun studie proberen zo goed mogelijk voor te lichten over alle keuzes die gedurende het programma gemaakt kunnen worden. Mr.drs.-studenten kiezen een breed profiel door zich te specialiseren in zowel de Economie als het Recht, maar ooit zal er gekozen moeten worden waar zij zichzelf zien in de nabije en verre toekomst. Dit is waar de Voorlichtingscommissie te hulp schiet!

In april zal er gestart worden met een Voorlichtingsavond omtrent alle keuzes die in het derde jaar van de Bachelor gemaakt dienen te worden. De mogelijkheden om op exchange te gaan worden door beide faculteiten breed uitgelicht, maar wat als je in Nederland moet of wilt blijven? Wat zijn de mogelijkheden voor minors, keuzevakken en majors? En hoe pak je het schrijven van een scriptie aan? Het derde jaar afgerond, en dan? Het is tijd voor een Master, maar welke (twee)? Tijdens de tweede Voorlichtingsavond zullen verschillende ouderejaars mr.drs.-studenten vertellen over de combinatie van Masters die zij (bijna) hebben voltooid en de Voorlichtingscommissie zal er voor zorgen dat er zoveel mogelijk interessante verhalen worden gehouden op deze avond!

Tot slot ondersteunt de Voorlichtingscommissie het h.t. en f.t. Bestuur bij de vertegenwoordiging van In Duplo tijdens de Eurekaweek.

Contact

voorlichting@induplo.nl

Voorlichtingscommissie 2016-2017

De Voorlichtingscommissie 2016-2017 bestaat (v.l.n.r.) uit: Lester Hartelust, Kyra Hanemaayer en Alycia Colijn.

Sluiten

Inloggen