Mastercommissie

Mastercommissie 2022-2023

Elina Begemann (B), Beatrice van der Velden (V), Rogier Fransen, Joep Wolfs

 

De Mastercommissie richt zich op de masterstudenten van In Duplo. De commissie streeft ernaar de masterfase van deze studenten te verrijken door het opzetten van Master Trainingen. Daarnaast organiseert de Mastercommissie ook de Formele Reis.

Master Trainingen
Studenten zullen gedurende het jaar een aantal trainingen aangeboden krijgen welke zich focussen op een bepaald vakgebied of specifieke carrièrevaardigheden. Door het veelzijdige karakter van de trainingen tracht de commissie van toegevoegde waarde te zijn voor iedere masterstudent. De focus van de Master Trainingen ligt op het vakgebied consultancy: professionals uit het bedrijfsleven én de academische wereld duiden hierin de laatste inzichten uit de wondere wereld van de adviespraktijk.

Formele Reis
Tijdens de Formele reis zullen er formele activiteiten (zoals kantoorbezoeken) in een nog bekend te maken Europese stad plaatsvinden. Dit geeft inzichten in hoe bedrijven zakendoen in een andere omgeving en met een andere cultuur. Hierbij leer je waardevolle vaardigheden en krijg je ook nog de kans om een mooie Europese stad & haar cultuur te ontdekken!

 

Contact: master@induplo.nl

Sluiten