Consultingcommissie

De Consultingcommissie valt onder de Secretaris en de Commissaris Marketing en is verantwoordelijk voor de consultingprojecten en -activiteiten.

De consultingprojecten van In Duplo vallen onder de Secretaris en worden geregeld en geleid door de Consultingcommissie. Binnen deze commissie houd je jezelf bezig met het benaderen van mogelijke partners voor deze projecten en onderhoud je de contacten met de huidige partners. Partners kunnen zowel stichtingen als normale bedrijven zijn. Je houdt als commissie toezicht op lopende projecten: elk project valt onder één commissielid.

Samen met de Commissaris Marketing zal hoofdzakelijk één commissielid verantwoordelijk zijn voor het organiseren van de Erasmus Consultancy Battle. De andere leden springen bij waar nodig. De ECB is een groot consultingevenement dat wordt georganiseerd in samenwerking met SOLVE en andere partners. Een groep In Duplo'ers zal hier tegen andere studieverenigingen strijden om met de beste oplossing te komen voor een real-life case die aan hen wordt voorgelegd.

Contact: consulting@induplo.nl

Consultingcommissie 2020-2021

Hilke Schuurmans, Yvonne van Driel, Tessa Bode, Alice Sanders, Abiola Afolabi, Daniël Spierings en Frederique Baan

Sluiten