Bachelormodules

Wil jij je nu naast je studie ontwikkelen en wat persoonlijke vaardigheden opdoen? Meld je dan aan voor een of meerdere training(en) in de tweede bachelormodule!

Bij elke module zal een kleine eindopdracht horen die je kan maken als je bij alle trainingen bent geweest. Na het maken van deze opdracht ontvang je een certificaat van In Duplo dat aantoont dat je hebt deelgenomen en wat je tijdens deze module hebt geleerd.

 

Training 2: maandag 28 februari 18:30-20:30 

Leadership training van LifeVersity

Wat maakt een goede leider? Hoe ben je er een? Wat betekent het om een leider te zijn? Er zijn geen simpele antwoorden, maar één ding is zeker: in tijden van crisis zijn leiders meer nodig dan ooit. Deze cursus is ontwikkeld door LifeVersity om je een proactieve en effectieve leider te maken in je persoonlijke en professionele leven. 

Klik hier om meer te lezen.

 

Training 3: maandag 28 maart 19:00-21:00 (onder voorbehoud)

Onderhandeltraining

Onderhandelingssituaties kunnen behoorlijk stressvol en verwarrend zijn. Denk aan salarisonderhandelingen voor je eerste baan of het voorstellen van een projectbegroting aan je manager. Onderhandelen is de sleutel tot succes. In deze training leer je hoe je een succesvolle onderhandelaar wordt, een vaardigheid waar je heel je leven profijt van gaat hebben.

Klik hier om meer te lezen.

 

Ga terug naar de algemene informatiepagina over Economie en Recht.

Ga terug naar de algemene informatiepagina over Recht en Bedrijfskunde.

Deze pagina is voor het laatst geüpdatet op 16 februari 2022.

Sluiten