Studieverenigingendebat

Op 3 maart organiseert In Duplo, in samenwerking met 8 andere verenigingen, het Erasmus Studieverenigingendebat!  

 

Zet je nu je eerste stappen op electoraal-terrein of ben je al een wat ervarenere stemmer? Wil jij meer weten over waar politieke partijen voor staan en al je vragen kunnen stellen aan jonge mensen van de kandidatenlijst? Meld je dan nu aan voor het Studieverenigingendebat!

 

Bij het debat zijn van 8 belangrijke politieke partijen de hoogstgeplaatste twintigers op de kandidatenlijsten voor de Tweede Kamerverkiezingen uitgenodigd. Zij zullen kort hun partij toelichten, vertellen wat hun partij wil betekenen voor jongeren en de samenleving in het algemeen, waarna de politici in debat gaan over stellingen die zijn toegespitst op de interesses van Rotterdamse studenten. Er zal ruim de gelegenheid zijn voor het stellen van vragen.

 

Het evenement zal plaatsvinden op 3 maart van 20:00h tot 22:15h en wordt gehouden via Zoom. Door de keuze voor dit medium is het aantal plekken voor In Duplo-leden beperkt tot 25, schrijf je dus snel in!

Hierbij zal worden gewerkt volgens een 'wie het eerst komt'-systeem. Het kan zijn dat in een later stadium nog meer kaarten voor leden beschikbaar komen!

 

Hopelijk tot 3 maart!

 

Velden met een * zijn verplicht.

VeldenSluiten