Solliciteren voor het 23e bestuur

Hieronder kun je solliciteren voor een positie binnen het 23e bestuur van In Duplo, collegejaar 2021/2022. Deadline: 9 mei 23.59 uur.

Een bestuursjaar is een unieke kans om waardevolle vaardigheden op te doen die je niet leert in de collegebanken met een team van zes enthouasiaste, ambitieuze medestudenten die vrienden voor het leven worden. Het is een druk, maar enorm leuk jaar. Elke bestuurder haalt iets anders uit een bestuursjaar. Je leert professionele contacten onderhouden en netwerken. Je hebt veel contact met veel verschillende mensen. Je leert samen werken met een hecht team. Je bent aan het ondernemen en runt een organisatie dit komt met veel verantwoordelijkheden. Tegelijkertijd heb je enorm veel evenementen en reizen en veel plezier met je medebestuurders. Door veel contact met professionals en andere studenten is het daarnaasteen goede mogelijkheid om je te orienteren op je loopbaan of masterkeuzes. Wil je eens iets anders dan studeren? Ben jij in voor een leerzaam en sociaal jaar? Dan is een bestuursjaar wat voor jou!

De beslissing om te solliciteren maak je natuurlijk niet zomaar! Maak daarom gebruik van de verschillende manieren om informatie te vergaren. Allereerst hebben wij een bestuursinteressebrochure opgesteld met daarin informatie over een bestuursjaar, onze ervaringen daaromtrent en functiespecifieke informatie. Op deze site kun je ook meer informatie vinden over bestuursfunctiesen wat In Duplo zoal doet. Daarnaast staan we ten alle tijden open om jouw vragen te beantwoorden! Ook staan oud-bestuurders altijd open om jouw vragen te beantwoorden. Zoveel mensen, zoveel meningen en ervaringen! Mocht je geen oud-bestuurders kennen dan kunnen wij je ook altijd in contact brengen met een oud-bestuurder! Ten slotte zullen we begin mei een virtuele Q&A sessie houden waarin je ook kan leren via vragen van anderen.

Goed om te weten - Over de vereniging. In Duplo kent goede contacten met het bedrijfsleven. Uniek aan In Duplo zijn natuurlijk de bijzondere groep leden en daardoor de goede banden met maarliefst de drie grote faculteiten, RSM, ESE en ESL op de Erasmus Universiteit Rotterdam. In Duplo besturen hebben warme en laagdrempelige banden met de leden. 

Goed om te weten - Commissies.
In Duplo kent verschilllende commissies waar verschillende bestuurders verantwoordelijk voor zullen zijn. Sommige commissies zijn vast, andere commissie zijn zogeheten roulerend. Roulerende commissies zijn: de Congrescommissie, de Consultingcommissie en de Bachelorcommissie. Met het nieuwe bestuur zal je beslissen welke commissie onder welke bestuurder zal gaan vallen. Het zittend bestuur zal hierover adviseren en meehelpen.

Het sollicitatieproces.
Solliciteren via onderstaand formulier is de eerste stap binnen het sollicitatieproces. Hierna zullen we een eerste ronde sollicitatiegesprek houden om jou te leren kennen. Dit gesprek heeft een algemene insteek; wie ben jij, waarom lijkt een bestuursjaar je wat? Vervolgens besluit het bestuur of je wordt uitgenodigd voor een gesprek in de tweede ronde. Alvorens we dit gesprek houden, krijg je van ons een uitgebreide bridge persoonlijkheidstest die je moet maken. Het tweede gesprek heeft een functiespecifieke inrichting.

Zin in een bestuursjaar? Solliciteer hieronder voor een positie binnen het 23e!

Velden met een * zijn verplicht.

Jouw gegevens

Jouw sollicitatie

Hieronder kun je aangeven voor welke functies je wil solliciteren in de vorm van een eerste, tweede en derde voorkeur.  De precieze verdeling van jouw voorkeuren kan je bij het gesprek aangeven. De motivatiebrief is ongeveer één kantje. De invulling van deze brief laten we geheel aan jou!


Planning eerste gespreksronde

De sollicitatieweek voor de eerste gesprekronde zal plaatsvinden tussen dinsdag 10 en vrijdag 14 mei. Indien je door bent naar ronde 2 dan zal dit gesprek de week erop, plaatsvinden tussen maandag 17 en vrijdag 21 mei. Vooralsnog geven wij de voorkeur aan een corona proof fysiek gesprek in Rotterdam. Behoudens eventuele veranderingen in corona regulering. Hieronder kun je aangeven welke dagen of dagdelen jij echt niet zou kunnen. Graag specificeren aan de hand van uren indien mogelijk.


Sluiten