Ouderejaarsactiviteit: Datediner

Lieve ouderejaars, de laatste ouderejaarsactiviteit van dit jaar staat alweer om de hoek! Natuurlijk willen wij graag dat jullie dit jaar op een memorabele en liefdevolle manier kunnen afsluiten, met elkaar, en met jullie dates! We organiseren namelijk op 6 april het ouderejaars datediner bij Proeflokaal Brechje! Dit wordt een avond voor in de boeken dus schrijf je snel in om dit niet te missen! De inschrijvingen staan open tot 2 april. Eventuele wijzigingen in menukeuzes kunnen ook tot 2 april worden doorgegeven. 

Wat praktische informatie: Het diner zal plaatsvinden op 6 april van 19:30 uur tot 22:30 uur. Daarna is er meer dan genoeg mogelijkheid om gezamenlijk de avond voort te zetten bijvoorbeeld bij de karaokebar. Je krijgt bij het datediner een heus driegangendiner met meer dan genoeg keuze, broodjes met smeersels als snacks tussendoor en drank die rijkelijk zal vloeien, want je kan hier onbeperkt van genieten. Genoeg mogelijkheden voor speeches en watervallen dus ;). Dit alles krijg je voor maar €22,99 p.p. Dan is tot slot het thema nog belangrijk. Dit jaar wordt dat White Thursday!

Wij kijken enorm uit naar deze avond en hopen dat jij en jouw grote (potentiele) liefde hierbij aanwezig zijn!

Let op! Het is de bedoeling dat je zelf voor je date zorgt. Je kan je ook zonder date inschrijven, maar het is je eigen verantwoordelijkheid om op tijd een date te verzorgen. De gegevens en menukeuzes van je date kunnen in dat geval uiterlijk tot 2 april worden doorgegeven. Afmelden kan ook tot 2 april, bij een latere afmelding zal het restitutiebeleid van toepassing zijn!

Jouw date hoeft niet ingeschreven te zijn bij In Duplo. Eén van de twee hoeft zich maar in te schrijven en te betalen voor beiden via dit formulier. Als jij de inschrijving regelt voor jullie beiden, zorg dan ook dat je alle informatie doorspeelt naar je date :). 

Velden met een * zijn verplicht.

Gegevens


Menukeuzes (van degene die inschrijft)Menukeuzes (date)Afmeld en restitutiebeleid
Sluiten