Kroegentour | Reservelijst

In Duplo Kroegentour! 

To the World's End! Join snel de epische kroegentour van In Duplo.op 28 april en laat je meevaren op de golven van de versoepelingen. Geef je op, voeg je bij een team en ontdek samen gaandeweg, onder het genot van koude versnaperingen, naar welke havens jullie tocht je voert!

Bij deze activiteit is er een eigen bijdrage van €5, zodat we kunnen zorgen dat zoveel mogelijk In Duplo'ers mee kunnen doen. Betaal het Tikkie hieronder om te zorgen dat je inschrijving compleet is!

Momenteel is het maximale aantal deelnemers bereikt! We zijn hard op zoek naar manieren waarop we alsnog jullie nog meer vertier kunnen bieden. Schrijf je vooral in, want de kans is groot dat we extra plekken kunnen regelen!

De tocht is op woensdag 28 april. Je start tussen 16:00h en 17:00h en de tocht duurt ongeveer 1,5 uur! Je bezoekt in totaal 5 plekken in Rotterdam.

Het is mogelijk een  buddy op te geven met wie je graag in een team zit. Zijn dat meer mensen, voel je vrij om iets meer mensen in te vullen. Zorg wel dat iedereen zich apart inschrijft!

 

Hopelijk allemaal tot op de Kroegentour!

Velden met een * zijn verplicht.

Overige opmerkingen


Sluiten