In Duplo x Jongeren & Kanker: kwartmarathon

Dit jaar zal In Duplo voor het allereerst meerennen met de kwartmarathon van Rotterdam! Zet je in voor het goede doel, door gezellig met mede-In Duplo'ers je van je meest sportieve kant te laten zien. Daarnaast zal je door mee te rennen geld ophalen voor Stichting Jongeren en Kanker . Deze stiching zet zich in om jongeren met kanker en hun naasten te ondersteunen. Dit doen ze door het organiseren van supportgroepen, maar ook door het leveren van bijdrages aan onderzoek en het actief lobbyen voor de belangen van jongeren met of na kanker. Hierbij zijn ze voor het grootste deel afhankelijk van donaties; het geld wat jij ophaalt maakt daarom echt een verschil! 

Wanneer je meerent met de kwartmarathon, ontvang je vanuit In Duplo een speciaal sportshirt en flinke korting op je inschrijfgeld. De eerste 10 inschrijvingen betalen slechts €20 euro, daarna betaal je €25 voor je deelname. Ook zal in de aanloop naar de kwartmarathon een hardlooptraining worden georganiseerd! Wanneer je via In Duplo meerent, is het idee dat je via sponsoren €50 euro of meer ophaalt voor het goede doel. Vraag dus je ouders, broers, zussen, ooms, tantes, opa's en oma's of ze jou willen supporten! Hierover zul je meer informatie ontvangen in de aanloop naar de run. 

Je wordt bij de kwartmarathon ingeschreven op je eigen mailadres. Je zult dus ook een bevestiging van NN ontvangen wanneer deze inschrijving is afgerond! Inschrijven kan tot 5 december 23.59.

Let op: op deze activiteit is het informele afzeg- en restitutiebeleid van toepassing.

Velden met een * zijn verplicht.

Persoonlijke gegevens


Informatie contactpersoon noodgevallen


Verwachte finishtijd
Medaille graveren

Wil jij je medaille laten graveren met je finishtijd? Dit kan je laten doen na de finish op het Schouwburgplein. Hiervoor betaal je €8.50 extra.


Donatie
Sportshirt

Geef op welke maat sportshirt je zou willen.Whatsappgroep

Om elkaar te motiveren, komt er een whatsappgroep met alle hardlopers die meedoen aan de kwartmarathon! Hierin kan je bijvoorbeeld tips delen, strava's uitwisselen of afspraken maken om samen te gaan trainnen. Mocht het je leuk lijken om hieraan deel te nemen, geef dat dan hier aan


Sluiten