Final Fiestas: Karaoke

In Duplo leden opgelet! In Duplo is vastbesloten om met jullie het jaar feestelijk af te sluiten en dat gaan we doen met de Final Fiestas! Dit is een maand lang met alleen maar vrolijke en feestelijke activiteiten waarin je kan vieren dat de tentamens achter de rug zijn en de zomer is begonnen. 

De tweede Final Fiestas activiteit die de Activiteitencommissie voor jullie gaat organiseren, is de karaoke! Nadat de keeltjes zijn opgewarmd bij de cantus, is het natuurlijk zaak om de zangtalenten nogmaals te laten horen bij ieders 'go to' karaokenummer. 

De karaoke vindt plaats op 23 juni vanaf 20:30-23:00 uur bij Salon Tropica (Noordmolenstraat 84, Rotterdam). Er is geen eigen bijdrage, maar je wordt natuurlijk wel voorzien van voldoende muntjes om de avond zingend door te komen. Voor de liefhebbers is er van te voren, vanaf 19:00 uur, al een borreltje bij de Smitse waar de eerste biertjes op kosten van In Duplo genuttigd kunnen worden om alvast in de stemming te komen. We zullen dan daarna gezamenlijk naar Salon Tropica fietsen. Je kan hiertoe in het formulier je voorkeur aangeven! 

Er is maar een beperkt aantal plekken dus VOL=VOL

 

Let op: Het afzeg- en restitutiebeleid is van toepassing op deze activiteit.

Velden met een * zijn verplicht.

Gegevens
Sluiten