Eerstejaarsreis Maastricht

Leuk dat je mee wil gaan op de eerstejaarsreis. We zullen samen afreizen naar Maastricht! Tweemaal zal dit prachtige weekend vol kennismaking met elkaar én Limburgs mooiste stad plaatsvinden: eenmaal vindt de eerstejaarsreis plaats van vrijdag 9 tot zondag 11 oktober, andermaal op vrijdag 13 november tot zondag 15 november. De eigen bijdrage is €89,99 per persoon. Je kan je hieronder inschrijven voor de reis.

Iedereen die zich inschrijft, wordt verdeeld over de twee weekenden. Het is mogelijk een voorkeur op te geven voor welk weekend je graag meewilt! Wanneer je beide opties kan, is de kans groter dat we je een plekje kunnen aanbieden op de reis. Je krijgt zo spoedig mogelijk een bevestiging in welk weekend je bent ingedeeld.

 

 

Op deze reis kunnen foto's gemaakt worden ter sfeerimpressie. Mocht je bezwaar hebben tegen een specifieke foto, kan achteraf bezwaar worden gemaakt worden door een mail te sturen naar marketing@induplo.nl.

 

COVID-19:

Op deze reizen zullen te allen tijde de dan geldende corona-maatregelen van de Nederlandse overheid en de Veiligheidsregio worden opgevolgd. De begeleiding, die zal worden gevormd door de Reiscommissie en het bestuur, zal hierop toezien.

Velden met een * zijn verplicht.

Persoonsgegevens


Data

Vriendje/Vriendinnetje

Je kunt een naam opgeven van iemand met wie je graag op reis zou willen.


Evaluatie
Sluiten