Connecting Career Days

Van 11 tot 15 maart vinden de Connecting Career Days plaats. Via dit formulier kan je je inschrijven voor één of meerdere dagen. Het is mogelijk om je voor alleen de ochtend of alleen de middag in te schrijven, echter zal er dan voorrang worden verleend aan studenten die de hele dag meegaan. Als tweedejaars mag je je ook inschrijven voorrang gaat wel naar ouderejaars. Voor de dagen wordt gekeken naar je CV, zorg dus dat deze up to date is. Hopelijk zien we je tijdens Connecting Career Days!

Maandagochtend 11 maart gaan we op bezoek bij BDO. BDO biedt de voordelen van een internationaal kantoor met een prettige werksfeer. Je kan op topniveau opereren in een fijne omgeving met leuke collega’s. Tijdens ons bezoek zullen we een case doen op het gebied van Tax en Accountancy. Daarna volgt een lunch. In de middag zullen we Van Oers bezoeken. Van Oers is gevestigd in Breda. Vanuit hier richten zij zich op het aanbieden van maatwerkoplossingen voor zowel kleine als grote MKB bedrijven, familiebedrijven, directeur-grootaandeelhouders en starters op het gebied van accountancy en belastingadvies. Bij Van Oers zullen we tijdens een workshop leren hoe Fiscaal en Corporate Finance samenwerken als één. We sluiten de dag af met een borrel.

Op dinsdag 12 maart bezoeken we in de ochtend Grant Thornton. Grant Thornton helpt klanten met raad en daad op het gebied van accountancy, belastingen en (financiële) adviesvraagstukken. Ze leveren expertise van wereldformaat, op een manier die naadloos bij de unieke situatie van iedere klant aansluit. Zij werken vanuit een solide basis met een flexibele en resultaatgedreven mentaliteit. Het thema van het kantoorbezoek is Sustainability & Internationale handel. De ochtend wordt afgesloten met een lunch. In de middag gaan we langs bij PKF Wallast. Een accountancy- en belastingadvieskantoor met vijf vestigingen in Nederland dat als top 30 kantoor de breedte en diepgang van een ‘big-4’ biedt en de wendbaarheid van een persoonlijk kantoor. PKF Wallast heeft nationale en internationale cliënten die actief zijn in vrijwel alle sectoren.

Op woensdagochtend 13 maart gaan we langs bij Loyens en Loeff. Loyens en Loeff is een internationaal advocaten- en belastingadvieskantoor. Tijdens ons bezoek zullen we kennis maken met Loyens en Loeff en een fiscale quiz doen. Aansluitend volgt een lunch. Daarna gaan we naar Rembrandt M&A, en onafhankelijke fusie- en overname adviseur, gespecialiseerd in de overname en verkoop van (internationale) ondernemingen van 1 tot 150 miljoen. Hun kracht ligt in gedegen analyses, keuzes maken op basis van feiten, een groot internationaal netwerk en een persoonlijke aanpak. Tijdens deze inhousedag zullen we een waardering maken tijdens een overnamesimulatie. 

Donderdagochtend 14 maart bezoeken we Deloitte. Deloitte is het grootste kantoor in professionele dienstverlening op de gebieden van accountancy, belastingadvies, consultancy en financieel advies. Tijdens ons bezoek zullen we een casus maken op het gebied van Tax accounting en Pillar II. Hierna gaan we lunchen met de medewerkers. In de middag gaan we langs bij de Pensioenfederatie in Den Haag. De Pensioenfederatie is de overkoepelende belangenbehartiger van bijna alle Nederlandse pensioenfondsen. Zij vertegenwoordigt namens 156 pensioenfondsen de belangen van ongeveer: 6,2 miljoen deelnemers, 3,8 miljoen gepensioneerden  en 9,1 miljoen gewezen deelnemers. De pensioenfondsen van de Pensioenfederatie beheren samen ongeveer 1.400 miljard euro. Tijdens ons bezoek zullen zij vertellen over de werkzaamheden die de pensioenfederatie verricht en zullen we een casus maken op het gebied van pensioenen.

Vrijdagochtend 15 maart gaan we langs bij Mazars. Mazars is een internationale geïntegreerde accountants- en adviesorganisatie. Zij nemen verantwoordelijkheid voor het vormgeven van een duurzame sector en willen bijdragen aan het creëren van een economische basis voor een eerlijke en welvarende wereld. Mazars opereert als een wereldwijde partnership met een geïntegreerd team van professionals op het gebied van audit, accountancy, tax, consultancy en legal. Tijdens dit bezoek maken we kennis met Mazars en zullen we een quiz doen waarmee we Mazars en hun lines of service beter leren kennen. Na de quiz volgt een lunch. In de middag is er een borrel die toegankelijk is voor alle In Duplo studenten. Tijdens de borrel kun je kennismaken met PwC en Nederhof. Gedurende een korte pitch zullen zij zich voorstellen en vertellen over de verschillende onderdelen van hun kantoren. De rest van de middag kan je spreken met verschillende medewerkers onder het genot van een drankje. De borrel is toegankelijk voor alle jaarlagen van In Duplo

Velden met een * zijn verplicht.

Persoonlijke gegevens

Ik meld me aan voor de volgende dagen...CV
Sluiten