• DLA

Commissiesollicitatie

In Duplo heeft veel verschillende commissies en voor vijf van deze commissies zijn we speciaal opzoek naar eerstejaars studenten. Actief zijn bij In Duplo staat garant voor een hele leuke en leerzame ervaring. Lijkt dit je wat? Ga jij de uitdaging aan? Schrijf je dan hieronder in. Solliciteren kan tot 4 september.

Almanakcommissie

De Almanakcommissie is verantwoordelijk voor de jaarlijkse almanak van In Duplo. Dit is het jaarboek van de vereniging die aan het einde van het studiejaar gepresenteerd zal worden op de fameuze almanakborrel. Met zijn viertjes werk je een jaar lang aan dit boek en zul je je zowel bezig houden met het onderwerp en de inhoud als het design. Hoe tof zou het zijn om zelf zo’n almanak te maken?!

Marketingcommissie

De marketingcommissie houdt zich bezig met de profilering van de vereniging naar buiten toe en het promoten van de activieiten vand de vereniging. Gedurende het jaar zul je je vooral bezig houden met het maken en uitvoeren van beleid. Wanneer zet je een evenement online? En welk social media platform gebruik je hiervoor? Maar ook met vragen als, hoe bereik ik mijn doelgroep? Hoe betrek ik nieuwe studenten bij de vereniging? En hoe blijven we herkenbaar na het doorvoeren van de nieuwe huisstijl? Ben jij een echte strateeg en vind je het leuk om over dit soort vraagstukken na te denken? Dan is de Marketingcommissie wat voor jou!

Mediacommissie

Ben jij een geboren schrijver, sta je graag achter de camera en vind je creatief bezig zijn leuk? Dan is de Mediacommissie iets voor jou! Deze commissie is verantwoordelijk voor www.deduplomaat.nl. Als lid vande Mediacommissie zorg jij ervoor dat er fotoverslagen, interessante interviews, artikelen en video’s verschijnen. Je zult verslag doen van de verenigingsactiviteiten, schrijven over actuele onderwerpen en discussies laten ontstaan over maatschappelijke problemen.

Consultingcommissie

Consultingcommissie Ben jij nu al enthousiast over een mogelijke carrière in de Consultancy? Dan is dit je kans om hier aankomend jaar al mee aan de slag te gaan! De consultancycommissie is een nieuwe commissie die bestaat uit drie ouderejaars en één eerstejaars. Door deze drie ouderejaars zal je op sleeptouw genomen worden en samen met hen zal je voor bedrijven en stichtingen consultancyprojecten opzetten waaraan de leden kunnen deelnemen. Voor vragen over deze commissie kan je terecht bij de Secretaris en de Commissaris Intern. Lijkt je dit wat? Pak dan deze kans en solliciteer!

Eerstejaarscommissie

Zie jij het als een uitdaging om jouw jaargenoten een onvergetelijk jaar in Rotterdam te bezorgen? Bezit jij goede organisatorische vaardigheden? Solliciteer dan voor de Eerstejaarscommissie. Deze commissie is onderdeel van de Activiteitencomissie en met zijn vieren ben je verantwoordelijk voor de informele activiteiten van de vereniging.

Velden met een * zijn verplicht.

GegevensSluiten

Inloggen