Buddysysteem

Er komt een hoop op je pad als dubbelstudent. Masterkeuzes, stages, sollicitaties, eerste banen, etc. Om jou te ondersteunen bij al deze momenten, lanceren we in samenwerking met Ex Duplo een buddysysteem! Hierin worden studenten gekoppeld aan een aantal alumni van Ex Duplo. Wij maken op basis van preferenties een match. Jouw buddy heeft deze paden al bewandeld en wil jou graag helpen hierbij. Jullie verwachtingen worden op elkaar afgestemd en zo kunnen jullie het contact op jullie eigen manier vormgeven. Om af te trappen, neem je als duo deel aan een gezellige kick-off! Daar kan je op informele wijze je buddy leren kennen. 

Schrijf je uiterlijk donderdag 29 april in.

Velden met een * zijn verplicht.

Gegevens

We hebben wat informatie van je nodig om de perfecte match voor je te vinden!

Bij studierichting/interesse kan je aangeven welke richting je op bent gegaan/gaat (major/master) of waar je interesses liggen. Dit profiel kunnen we als indicatie gebruiken bij de match-making.Beschikbaarheid kick-off

In mei zal de kick-off met alle buddy's plaatsvinden! Het lijkt ons het leukste om dit op het terras te doen. Geef hieronder je beschikbaarheid voor de optionele momenten aan. Het gaat om de tijden 16:00-18:00.
Overige opmerkingen
Sluiten