Buddysysteem

Er komt een hoop op je pad als dubbelstudent. Masterkeuzes, stages, sollicitaties, eerste banen, etc. Om jou te ondersteunen bij al deze momenten, heeft In Duplo in samenwerking met Ex Duplo een buddysysteem! Hierin worden studenten gekoppeld aan een aantal alumni. Wij zullen trachten om voor jou een zo goed mogelijke match met een alumnus of alumna te maken. Jouw buddy heeft deze paden al bewandeld en wil jou graag helpen hierbij. Jullie verwachtingen worden op elkaar afgestemd en zo kunnen jullie het contact op jullie eigen manier vormgeven. Om af te trappen, neem je als duo deel aan een gezellige kick-off! Daar kan je op informele wijze je buddy leren kennen. Deze kick-off zal t.z.t. op basis van iedereens beschikbaarheid worden ingepland.

Schrijf je uiterlijk zondag 24 februari in.

 

LET OP: als je jezelf als alumnus/alumna wil aanmelden voor het buddysysteem is dat zeker ook mogelijk! Dat kan via dit formulier.

Velden met een * zijn verplicht.

Gegevens

We hebben wat informatie van je nodig om de perfecte match voor je te vinden!

Bij studierichting/interesse kan je aangeven welke richting je op bent gegaan/gaat (major/track/master) of waar je interesses liggen. Dit profiel kunnen we als indicatie gebruiken bij de match-making.Overige opmerkingen
Sluiten