Big Four Week

Dinsdag 28 januari: PWC (Deals Advisory)

Op de dinsdag gaan we langs bij PWC op de Deals Advisory afdeling! 

 

Woensdag 29 januari: Deloitte (Kantoorbreed)

Deze middag gaan we langs bij Deloitte! De dag staat in het teken van algemene/kantoorbrede kennismaking met het kantoor en het ontdekken van de mogelijkheden die het werken bij Deloitte allemaal biedt. Het gaat dus om de verschillende afdelingen binnen Deloitte (denk hierbij aan Audit, Finance en Tax) en niet één specifieke afdeling!

 

Donderdag 30 januari: EY (Transaction Advisory Services)

Kom naar de inhousedag bij EY aan de Zuidas! Debt Advisory en Restructuring organiseren gezamenlijk een uitdagende case op het snijvlak van finance en legal!

Het Debt Advisory team begeleidt bedrijven bij het ophalen van financiering voor onder meer groei (organisch en acquisities) en herfinanciering. Het Restructuring team ondersteunt bedrijven en hun financiers in tijden van financiële stress.

Typische vragen waar de teams dagelijks op uitgedaagd worden: Hoe zien de toekomstige kasstomen eruit? Hoeveel kan het bedrijf lenen van de banken? Wat is de optimale kapitaalstructuur? Welke convenanten zijn reëel? En hoe zit het met de zekerheden? Welke groeistrategie kan de onderneming het beste volgen en welke herstructureringsperspectieven heeft de onderneming in een financieel tegenvallende periode? 

Het programma is als volgt:

12:00 – 12:30: Ontvangst

12:30 – 13:30: Lunch en presentatie

13:30 – 17:00: Case

17:00 – Borrel & bites

Adres: Antoni Vilvaldistraat 150, Amsterdam

 

Vrijdag 31 januari: KPMG (Deals, Finance & Business services)

De vrijdag zullen we op bezoek gaan bij KPMG op de afdelingen Deals en Finance & Business services! 

Velden met een * zijn verplicht.

Inschrijfgegevens
Ik wil me inschrijven voorSluiten