Bachelormodule Studievaardigheden

Dit jaar zullen de onderwijsactiviteiten voor bachelorstudenten meer geclusterd worden per onderwerp. Zo starten we in november met de eerste bachelormodule, die zal bestaan uit drie trainingen die relevant zijn voor studievaardigheden. Vervolgens begint in het voorjaar een module over persoonlijke vaardigheden, en vanaf april de laatste module van het jaar over sollicitatievaardigheden.

Je kan er voor kiezen om de modules te spreiden over je bachelorjaren, maar het is ook mogelijk om alle modules in één jaar te doen.

Bij elke module zal een kleine eindopdracht horen die je kan maken als je bij alle trainingen bent geweest. Na het maken van deze opdracht ontvang je een certificaat van In Duplo dat aantoont dat je hebt deelgenomen en wat je tijdens deze module hebt geleerd.

Op dit moment is het alleen mogelijk om je voor de hele module in te schrijven.

Deze module bestaat uit drie trainingen:

 

Training/workshop 1: 2 november 17:00 - 18:30

Alycia Colijn, BeatUs students. 

Onder In Duplo’ers is het een veelvoorkomend probleem, zoveel willen doen dat we weinig tijd overhouden voor de dingen die we écht willen bereiken. Of we verliezen überhaupt uit het oog wat het is dat we nou echt belangrijk vinden en hoe dat te bereiken.

Precies dat is waar deze workshop over zal gaan. Wat zijn je kernwaarden? Waar ben je echt goed in? Welke kansen komen daaruit voort en hoe kan je dit omzetten naar een concreet stappenplan? Met hulp van Alycia zal je het antwoord op deze vragen zoeken om je weer te kunnen focussen op de zaken die jij echt belangrijk vindt, in je studie maar ook daarbuiten.

 

Training 2: 15 november 19:00-21:00

Teamwork, deze training wordt in het Engels gegeven door LifeVersity

Tijdens je studie werk je aan talloze groepsprojecten. Dit gaat echter lang niet altijd even effectief. In deze training wordt behandeld hoe je je groepsopdrachten zo goed mogelijk kan aanpakken en hoe je miscommunicatie of frustraties kan voorkomen.

 

Training 3: 29 november 17:00 - 18:30 (onder voorbehoud)

Pleittraining.

Elke In Duplo’er moet er ooit aan geloven, pleiten voor Moot Court. Niet alleen bij moot court, maar ook voor de latere carrière van vele In Duplo’ers zijn goede pleitvaardigheden essentieel. Je leert de belangrijkste tips & tricks voor het pleiten en gaat aan de slag met het concreet implementeren van deze tips.

Velden met een * zijn verplicht.

Gegevens

Vul hier je gegevens in.Sluiten