Almanak 2023-2024

Vanaf nu is het mogelijk om hét boek van het jaar te bestellen: De 25e Almanak van In Duplo. De Almanakcommissie is op het moment hard bezig met het samenstellen van een prachtig boek rondom een tot nu toe geheim thema. Ben jij erg nieuwsgierig naar dit thema en wil je er zeker van zijn dat je de Almanak 2023/2024 in huis zal krijgen? Vergeet dan vooral niet om jouw eigen exemplaar te reserveren! Heb jij nog leuke quotes/memes/stickers van In Duplo'ers die absoluut niet mogen ontbreken in de 25e editie van de In Duplo Almanak? Laat het ons weten via: almanak@induplo.nl.

Daarnaast wil de almanakcommissie je verzoeken om een vragenlijst in te vullen via deze link, zodat er wat leuke statistieken kunnen worden opgenomen in de almanak. Geen zorgen, de antwoorden zullen alleen in anonieme vorm worden gebruikt!

Voor het reserveren van de almanak wordt gebruikgemaakt van een borgsysteem. Dit houdt in dat je bij het reserveren een bedrag van €5,- betaalt bij het plaatsen van je reservering. Dit bedrag krijg je teruggestort indien je voor 13 september 2024 je almanak hebt opgehaald. Het eerste moment waarop dit mogelijk is, is bij de almanakborrel op 20 juni (onder voorbehoud). In de periode daarna zal het mogelijk zijn om je almanak op te halen op de In Duplo kamer (Sanders L0.05) binnen de openingstijden. Als je je almanak niet voor die tijd ophaalt zal de borg worden gebruikt om de almanak per post op te sturen. In dat geval zal je je borg dus niet meer terugkrijgen.

LET OP: Reserveren is mogelijk t/m vrijdag 19 april.

 

Velden met een * zijn verplicht.

Gegevens

Sluiten