Partners

Hieronder kun je meer informatie vinden over de partners van de Erasmus Consultancy Battle 2021. Van elke partner zullen twee consultants aanwezig zijn op de dag van het evenement. Zij zullen de teams assisteren tijdens het vinden van een geschikte oplossing voor de case. Op deze manier kan in een korte tijd een kwalitatief hoogstaand resultaat behaald worden.

Bij Hieroo geloven ze dat een betere stad niet vanzelf ontstaat. Daarom werken zij vandaag aan een betere stad van morgen. Ze verbeteren organisaties, bouwen en netwerk van Jonge Consultants, delen kennis en ervaring en helpen de maatschappij. Bij dit alles werkt het bedrijf altijd ‘lokaal voor lokaal’. Met vestigingen in Amsterdam, Rotterdam, Utrecht en Twente biedt het bedrijf in veel verschillende regio’s hun services aan. De Jonge Consultants voeren opdrachten uit in alle sectoren uit deze regio’s.

Hieroo biedt Jonge Consultants traineeships aan zodat zij een goede basis hebben en een betekenisvolle start kunnen maken in hun carrière. Zij hebben veel ervaring met het begeleiden van Jonge Consultants en bieden veel uitdagende opdrachten aan waarbij je verschillende bedrijfsculturen en sectoren leert kennen. In het traineeship ligt daarnaast een focus op professionele en persoonlijke ontwikkeling.

Gupta Strategists is een onafhankelijk adviesbureau voor organisaties in de zorgsector, in binnen- en buitenland. Voor alles wat ze doen geldt: het moet de zorg aantoonbaar beter maken. Gupta adviseert over strategische vraagstukken, reikt innovatieve ideeën aan, implementeert een nieuwe strategie, ondersteunt daar waar complexe (markt)analyses nodig zijn, een nieuw businessmodel ontwikkeld moet worden of een ingrijpende verandering aanstaande is. Kenmerkend aan de werkwijze van Gupta is dat ze inhoudelijk, diepgaande kennis op creatieve wijze combineren met een praktische insteek. En om de expertise in de organisatie te borgen, delen ze de opgedane kennis van een project met het team van de klant.

Gupta Strategists biedt oplossingen voor complexe vraagstukken. Werken bij Gupta betekent dat je als all round strategieconsultant wordt opgeleid, binnen een klein team aan grote projecten werkt en jezelf continu uitdaagt en ontwikkelt tot een strategisch expert binnen de gezondheidszorg.

SC Johnson geeft om het schoner, gezonder en beter maken van het leven. Daarom werken ze al meer dan een eeuw aan het creëren van innovatieve en kwalitatieve producten die werken. Dit doen zij voor zowel professionals als voor mensen thuis. Een aantal merken die onder SC Johnson vallen zijn WC Eend, Glade en Mr Muscle.

Het bedrijf hecht veel waarde aan duurzaamheid en het zo klein mogelijk houden van hun voetafdruk. Belangrijke waardes voor hen zijn maatschappelijke verantwoordelijkheid, transparantie, productkwaliteit en verantwoordelijkheid voor het milieu. Deze waardes zullen ook terugkeren in de case die het bedrijf ontwerpt voor de Erasmus Consultancy Battle 2020/2021.

Sluiten