Partners

Hieronder kun je meer informatie vinden over de partners van de Erasmus Consultancy Battle. Van elke partner zullen twee consultants aanwezig zijn op de dag van het evenement. Zij zullen de teams van advies voorzien over de casus tijdens het vinden van een geschikte oplossing.

 

Dit jaar zijn wij trots om de Gemeente Terneuzen in samenwerking met de Provincie Zeeland als casepartner aan te kondigen. De gemeente Terneuzen en de provincie Zeeland houden zich voortdurend bezig met onder andere innovatieve oplossingen voor hedendaagse problemen, om zo haar inwoners zo goed mogelijk te dienen. Wist je dat Zeeland bijvoorbeeld een levendige industrie heeft? Samen zullen wij een uitdagend probleem aan jou, de deelnemer, voorleggen. Bereid je voor op een complex publiek-privaat vraagstuk!

Crossminds helpt ondernemers, op welk kruispunt ze ook staan. Ze helpen een ondernemer de juiste afslag nemen bij onder andere het realiseren van zijn/haar groeiambitie, het verbeteren van de performance, de herijking van de strategie en de verkoop/aankoop van een bedrijf. Ze streven continu naar kwaliteit, maar willen tegelijk dichtbij en verbonden zijn met haar mensen en cliënten. Daarom werken zij het liefst voor de ondernemers uit het mkb die iedere dag met hartstocht en passie het maximale uit hun werk halen. Met die ondernemer hebben zij een band, spreken we dezelfde taal en gaan we samen op zoek naar manieren om ambities om te zetten tot werkelijkheid.

Deloitte is één van de grootste professionele dienstverlener gevestigd in meer dan 150 landen. De multinational gelooft in het belang van de duurzame transitie. Dit doen ze door hun klanten te adviseren op het gebied van duurzaamheid, maar ook door terug te geven aan de maatschappij. Zo sponsort Deloitte ook the Ocean Cleanup om bij te dragen aan het opruimen van de oceaan. In Nederland heeft Deloitte 14 kantoren op het gebied van accountancy, belastingadvies, consultancy, risk advisering en financiële advisering.

“Inzicht laat mens en organisatie groeien”. Met dit motto werkt Seederdeboer samen met haar klanten om visies te realiseren, missies te vervullen, bestaansrecht te verstevigen en succes te versterken. Hierin focussen ze op de mensen binnen een bedrijf en vertrekken ze altijd vanuit de relatie van mens tot mens. Seederdeboer is met name actief in de financiële en publieke sector, in de zorg, en bij woningcorporaties.

Hieroo is actief in Rotterdam, Amsterdam en Utrecht, Twente, Groningen en Zwolle. Door middel van traineeships richt Hieroo zich op de professionele ontwikkeling van toekomstige gamechangers in de steden middels opdrachten voor zowel publieke als private organisaties in uiteenlopende sectoren.

Sluiten