Student Stage

Bedrijf
AKD
Type
Stage
Locatie
Rotterdam
Branche / Vakgebied
Advocatuur, Juridisch, Juridisch advies
Vereiste taal
Nederlands

Omschrijving

Klaar om jouw kennis te toetsen in de praktijk?

AKD heeft het hele jaar door op alle zes vestigingen plek voor student-stagiaires. Een student-stage bij ons is een mooie kans om kennis te maken met het werken binnen de advocatuur, het notariaat of de fiscale praktijk, en meer in het bijzonder om de dynamiek binnen een fullservice BeNeLuxkantoor met ruim 500 medewerkers te ervaren.

Wat zul je gaan ervaren als student-stagiaire?

Tijdens je stage leer je onder andere juridische memo’s schrijven, vraagstukken van onze cliënten te interpreteren, en je ervaart hoe we binnen AKD (multidisciplinair) met elkaar samenwerken. Je krijgt te maken met alles wat er speelt binnen jouw vakgroep van voorkeur en de vestiging waar je stage loopt.

Je wordt inhoudelijk en persoonlijk begeleid door één van onze studentstagecoördinatoren (met wie je ook op de kamer zit). Bij AKD werken vanuit vertrouwen en begrip in hechte teamsen de deur staat altijd voor elkaar open. We lachen samen, vieren successen samen en steunen elkaar. Vanaf dag één ben je onderdeel van AKD en bieden we jou de volledige experience: een uitgebreide onboarding, en iedere laatste vrijdag van de maand rouleert de afsluitende borrel per vestiging.

Tijdens je student-stage bij AKD draai je twee maanden fulltime mee in onze dagelijkse praktijk. Je ontvangt een bruto vergoeding van €850 per maand.

Job requirements

Voor wie is een studentstage bij AKD?

Zit jij in de afrondende fase van je bachelor Rechtsgeleerdheid, bachelor Notarieel recht of bachelor Fiscaal recht / Fiscale economie of ben je gestart met een juridische master (WO), en wil je gaan onderzoeken of de advocatuur, het notariaat of de fiscale praktijk iets voor jou is?

Leg je – net als alle AKD’ers – de lat hoog voor jezelf? Dan maken we graag kennis met jou! Overigens kun je ook binnen drie maanden nadat je bent afgestudeerd nog stage lopen bij ons.

Wil je een studentstage bij AKD komen lopen?

Vul onderstaande gegevens in en geef daarbij ook aan welke vakgroep(en) jouw voorkeur heeft. De motivatie hiervoor zien wij graag terug in jouw brief en ook de periode waarin jij de stage zou willen plannen. We zien jouw sollicitatie met plezier tegemoet!

Na een papieren selectie volgt één sollicitatiegesprek met onze Campus Recruiter en een studentstagecoördinator.  Verder maakt een uitgebreide pre-employmentscreening onderdeel uit van onze (selectie)procedure.

AKD schenkt aandacht aan het versterken van Diversity, Equality and Inclusion (DEI). Iedereen mag bij ons zichzelf zijn en wij schenken aandacht aan ieders talent.

 

Sluiten