Stagair Juridische Zaken

Bedrijf
De Nederlandsche Bank
Type
Stage
Locatie
Amsterdam
Branche / Vakgebied
Juridisch, Juridisch advies
Vereiste taal
Nederlands
Website
https://www.dnb.nl/

Omschrijving

Wil jij weten wie de directie van DNB adviseert over het toezicht op aanbieders van cryptodiensten? Benieuwd wat de rol van DNB is in de strijd tegen financieel economische criminaliteit? Of wie zorgt voor waterdichte contracten bij de verhuizing van het goud? Ben je nieuwsgierig naar de gevolgen van klimaatverandering voor het toezicht door DNB op financiële instellingen? Solliciteer dan nu voor een stage bij Juridische Zaken!

Tijdens deze stage wordt er meegewerkt aan lopende dossiers en vraagstukken. Denk hierbij aan de volgende onderwerpen: welke rol kunnen centrale banken spelen in een financiële crisis? Welke vereisten gelden voor het opzetten van een betaalsysteem?

We zijn op zoek naar een student in de masterfase van de studie. Stageperiode start per 1 januari 2024, elke 2 maanden is er ruimte voor een nieuwe stagiair.

 

Link naar de vacature op onze website: Stagiair Juridische Zaken - Werken bij DNB

Sluiten