Junior Assistant Audit & Assurance - VWO/HBO-P

Bedrijf
Mazars
Type
Vacature
Locatie
Rotterdam,Amsterdam
Branche / Vakgebied
Accountancy, Fiscaliteit
Vereiste taal
Nederlands

Omschrijving

Op zoek naar een leuke baan in de Audit & Assurance? Dan is deze vacature bij Mazars in Amsterdam of Rotterdam interessant voor jou!

Wat breng je mee?

 • Een afgeronde vwo-opleiding met het vak M&O
 • Je bent net begonnen aan je bachelor Accountancy of Bedrijfseconomie, of hebt je propedeuse al op zak en hierna wil je de opleiding tot registeraccountant volgen
 • Je bent een echte teamspeler
 • Verantwoordelijkheidsgevoel
 • Uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal
 • Je werkt proactief en transparant

Wat bieden wij?

 • Goed salaris en premievrij pensioen
 • Een uitstekende studieregeling
 • Een goede werk-privébalans
 • Interne vakinhoudelijke en persoonlijke vaardigheidstrainingen
 • Een leaseauto of uitbetaling van het mobiliteitsbudget

Wat ga je doen?

Tijdens deze werkperiode ben je met name bezig met de controle van jaarrekeningposten en controleren van processen binnen organisaties. Als lid van het auditteam bespreek jij jouw bevindingen met collega's en direct contact met klanten hoort bij het dagelijkse werkproces. Je komt bij verschillende bedrijven en kunt je hierdoor zeer breed en veelzijdig ontwikkelen.

Je gaat direct in de praktijk aan de slag, waardoor je als junior assistant bij uiteenlopende en verschillende bedrijven komt en kun jij je breed ontwikkelen. Hierdoor kun je het vak echt leren én tegelijkertijd kennis maken met de breed georiënteerde klantenkring van Mazars. Zo leer je niet alleen alle facetten van het vak kennen, je maakt ook direct kennis met de maatschappelijke rol die je vervult binnen de beroepsgroep.

Naast de werkervaring bij een variërend klantenpakket, krijg je genoeg ruimte voor je studie. Een ideale combinatie voor het opdoen van kennis in de praktijk!

Waarin maken wij het verschil?

Bij Mazars geloven we in de vrijheid om je werk zelf in te richten, de mogelijkheid om jezelf constant te blijven ontwikkelen en persoonlijke aandacht. Je krijgt een vaste mentor die jou je hele stageperiode begeleidt en coacht en je komt terecht in een betrokken en hecht team waar een goede werksfeer heerst. De lijnen naar collega’s en partners zijn kort. Daarnaast krijg je veel ruimte om je eigen weg te bepalen en jezelf te ontwikkelen in de breedte, zowel in werkzaamheden als in klantenpakket. 

Binnen onze organisatie vinden we het belangrijk om onze maatschappelijke rol samen met onze collega's serieus te nemen. Daarom krijgt iedere Mazariaan de mogelijkheid om jaarlijks 20 uur maatschappelijk (vrijwilligers)werk te doen via de Mazars Foundation.

Sluiten